Uredništvo    31. december 2016
Manchester City je želel kupiti Atleticova branilca

Pep je želel brata Hernandez

Direktor Atletica iz Madrida Miguel Angel Gil je razkril, da je Manchester City v poletnem prestopnem roku svoje vrste želi okrepiti z bratoma Lucasom in Theom Hernandezom.
SORODNE NOVICE
Športnik leta: Jan Oblak na če...
13.12.2017 | Evropske lige
Barcelona prehiteva United za ...
13.12.2017 | Evropske lige
Mali katalonski derbi Gironi
11.12.2017 | Evropske lige
Celta bo v pol leta popeterila...
11.12.2017 | Evropske lige
United v City: Pet ugotovitev
11.12.2017 | Evropske lige
Guardiola: Zmagali smo, ker sm...
11.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Pri Atleticu iz Madrida veliko stavijo na brata Lucasa in Thea Hernandeza, ki si počasi že utirata pot med zvezde španskega nogometa. Starejši Lucas je v letošnji sezoni že dobil precej priložnost v začetni enajsterici, leto dni mlajši Theo, ki se najbolje znajde na levem boku obrambe - Lucas je v osnovi centralni branilec - pa kot posojen član Atletica redno igra za Alaves.

Oba nogometaša imata v pogodbi določene odkupne klavzule, ki jih že v poletnem prestopnem roku skušal aktivirati bogati angleški Manchester City.

"Oba bi lahko odšla, saj je bil City pripravljen aktivirati odkupni klavzuli. Naredili smo, kar je bilo v naši moči, da sta ostala in podpisala nove pogodbe. Skupaj z njunim zastopnikom smo se strinjali, da je za njun razvoj najbolje, če ostaneta člana Atletica," je povedal direktor kluba Miguel Angel Gil.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE