Anže Zajič   22. julij 2014
Tiago se ne bo vrnil nazaj k Chelseaju

Ostaja pri Atleticu

Pravi, da je imel na mizi številne ponudbe, toda na koncu se je odločil, da bo ostal, kjer je - izkušeni portugalski vezist Tiago Mendes je podpisal novo pogodbo z Atleticom.
SORODNE NOVICE
Mlakar je v Madridu, Oblak pre...
21.2.2019 | Evropske lige
Balu odhod Ronalda ni pomagal
21.2.2019 | Evropske lige
Oblak: Za Ronalda ni posebne p...
21.2.2019 | Evropske lige
Simeone: Pokazal sem, da imamo...
21.2.2019 | Evropske lige
Urugvajca rušita evropske sanj...
20.2.2019 | Evropske lige
Slavje ob golu? Danes da, v To...
20.2.2019 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Čeprav naj bi ga Jose Mourinho snubil, naj se vrne nazaj k Chelseaju, se je Tiago Mendes odločil drugače. Izkušeni nogometaš sredine igrišča, ki prihaja iz Portugalske, je namreč podpisal novo pogodbo z Atletico, kar pomeni, da bo v Madridu žogo brcal še najmanj dve leti. Že 33-letnemu vezistu je prejšnja pogodba z Atleticom sicer potekla, bil je dejansko prost nogometaš, nakar so se pri španskem prvaku spet spomnili nanj in ga zadržali v svojih vrstah.
 
"Klub mi je ponudil možnost podpisa nove pogodbe. Na to sem ponosen, saj sem bil dejansko prepričan, da se je moj čas pri tem klubu iztekel. Na mizi sem imel številne ponudbe in različnih držav, zato sem si vzel čas za premislek. Na koncu je bil Atletico dejansko edina prava možnost zame," je pojasnil nekdanji nogometaš Brage, Benfice, Chelseaja, Lyona in Juventusa, ki si na štadionu Vicente Calderon kruh služi od leta 2010 dalje.
 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE