Uredništvo    9. maj 2012
Radamel Falcao pred finalom lige Europa

Odločale bodo malenkosti

Da bo Radamel Falcao nocoj glavno orožje madridskega Atletica, ni nobenega dvoma. Kolumbijec upa, da se bo vpisal med strelce, a bolj ga zanima zmaga njegovega kluba.
SORODNE NOVICE
Video: Falcao zadel s 40 metro...
13.12.2017 | Mednarodni nogomet
Športnik leta: Jan Oblak na če...
13.12.2017 | Evropske lige
Barcelona prehiteva United za ...
13.12.2017 | Evropske lige
Benjamin Verbič v ekipi redneg...
11.12.2017 | Evropski pokali
Liga Europa: Benjamin Verbič p...
11.12.2017 | Evropski pokali
Video: To zmore le Jan Oblak
10.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Radamel Falcao bo nocoj igral še v svojem drugem zaporednem finalu lige Europa. Lani je s Portom osvojil lovoriko, tokrat bo vajo poskušal ponoviti z Atleticom iz Madrida. Da bo veliko orožje svojega kluba, ni nobenega dvoma. V tej sezoni je v tem tekmovanju zabil že deset golov, v finalu bo poskušal še kakšnega. Falcao sicer komaj čaka, da se vse-špansko finale začne, v Bukarešti bo naredil vse, da bo Athletic položil orožje.

"Pred nami je zelo zahtevna tekma, kot pač vsaka, ki je označena kot finalna. Oboji bomo želeli zmagati, oboji tudi lahko zmagamo. Trenerja se dobro poznata, enako velja za vse nogometaše. Rekel bi, da bodo odločale malenkosti," razmišlja reprezentant Kolumbije, ki dodaja: "Athletic ni odvisen od posameznikov, kot celota je najmočnejši. Ko postane vroče, je ponavadi najboljši. Klub iz Bilbaa ima igralce za velike tekme. Naš apetit po slavju je sicer ogromen in naredili bomo vse, da bomo zmagali." 26-letni nekdanji član River Plata in Porta seveda ne bi imel nič proti, če bi se znova vpisal med strelce, tako kot se je lani v Dublinu: "Zadetki na takšnih tekmah ustvarjajo nogometaše. Če zabiješ na takšnem obračunu, je občutek zares neverjeten. Lahko se sprostiš. Seveda pa je vedno bolj pomembno, da tvoj klub slavi."
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE