Anže Zajič   28. september 2010
Vratar Atletica David De Gea ne razmišlja o prestopu

Nikamor se mu ne mudi

Nič ne bo imel proti, če bo v Madridu ostal še vsaj tri leta - mladi vratar David De Gea je več kot zadovoljen s svojim življenjem pri španskem prvoligašu Atleticu.
SORODNE NOVICE
Pique namesto počitka raje pot...
18.10.2018 | Evropske lige
Neymar je nesrečen in želi odi...
18.10.2018 | Evropske lige
Real je klical italijanskega t...
18.10.2018 | Evropske lige
Messi znova najboljši v Španij...
17.10.2018 | Evropske lige
Real Madrid nasprotuje Barcelo...
17.10.2018 | Evropske lige
Lovren visoko na listi velikan...
17.10.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
David De Gea je star komaj 19 let, kljub temu pa že redno brani za svoj klub. Pri Atleticu iz Madrida so seveda ponosni, da so vzgojili tako nadarjenega vratarja, vsekakor se veselijo tudi to, da bodo nekoč verjetno bogato zaslužili z njegovo prodajo. Slednja se v tem trenutku zdi neizbežna, saj se zanj zanima kopica znanih klubov, menda tudi angleški velikan Manchester United. Toda De Gea pravi, da ga odhod iz štadiona Vicente Calderon niti slučajno še ne zanima.

"Kar je v tem trenutku najpomembneje, je dejstvo, da imam podpisano pogodbo z Atleticom in da bom v Madridu ostal vsaj do leta 2013. To je vse, kar me zanima," trdi leta 1990 rojeni nogometaš in dodaja: "Dejstvo je pač, da se vse odvija tako, kot bi se moralo, kot v lepih sanjah. Za nameček sem lahko še naprej skupaj s svojo družino in prijatelji, to pa je tudi to, kar potrebujem in kar je vsekakor zelo pomembno. Po koncu sezone bomo videli, kako in kaj, če bomo ocenili, da je to potrebno, se bomo začeli pogovarjati tudi o podaljšanju sodelovanja."

De Gea je sicer prvi vratar Atletica kljub temu, da se je lani k slednjemu preselil Sergio Asenjo. Madridčani so za Španca plačali kar 5 milijonov evrov, toda nekaj slabih obramb je bilo krivih, da je ostal brez mesta v prvi enajsterici, ponujeno priložnost pa je mladi De Gea s pridom izkoristil.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
Starejši naprej | Novejši naprej
zila90 28.9.2010, 11:39 Prijavi komentar
Kolikor vem, Asenjo ni Argentinec, ampak Španec!
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE