Damjan Tratnik   15. junij 2015
Kakšna bo prihodnost Maria Mandžukića?

Ni razlogov za odhod

Zastopnik hrvaškega napadalca Maria Mandžukića je demantiral govorice, da bo napadalec madridskega Atletica poleti zamenjal klub.
SORODNE NOVICE
Valencia doživela drugi poraz
16.12.2017 | Evropske lige
Joaquin v Betis vložil več kot...
16.12.2017 | Evropske lige
Za FourFourTwo je Oblak najbol...
16.12.2017 | Evropske lige
Remi Seville zaznamoval Berizz...
16.12.2017 | Evropske lige
Iago Aspas igralec meseca v La...
16.12.2017 | Evropske lige
Simeone: Griezmannu bomo dovol...
15.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Madridski Atletico v teh dneh na tržišču išče novega napadalca, prihod novih moži pa vzporedno spremljajo govorice o tem, da bi Madrid utegnil zapustiti hrvaški reprezentant Mario Mandžukić. Njegov zastopnik Ivan Cvjetković zatrjuje, da je resnica daleč od govoric, saj naj ne bi obstajal nikakršen načrt, da Mandžukić poleti zapusti špansko prestolnico.

"Mario je bil v zadnjem času nezadovoljen, ker ni več dosegal golov. To je vplivalo nanj, vendar pa gre to tudi na rovaš Atletica. Navkljub temu se je Atletico uvrstil v Ligo prvakov in osvojil španski superpokal, zato je zmotno razmišljanje, da je povsem nezadovoljen. V novem prvenstvu je prvo leto vedno namenjeno aklimatizaciji. Mislim, da se je vseeno prilagodil ekipi in življenju v Madridu, zato ne vidim razloga, zakaj svoje pogodbe ne bi izpolnil do konca. Vsi vemo, da se stvari v nogometu hitro spreminjajo, vendar pa vseeno menim, da so govorice o njegovem odhodu odveč," je za Tportal povedal Cvjetković.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE