Uredništvo    11. maj 2017
Navijači so domov odnesli delček zgodovine

Na Calderonu pulili sedeže za spomin

Včerajšnje slovo Atletica od Lige prvakov je bilo hkrati tudi slovo stadiona Vicente Calderon od Evrope. Navijači so za spomin domov odnašali sedeže.
SORODNE NOVICE
Juventus brez težav obvladal b...
23.10.2018 | Evropski pokali
Real je zmagal, alarmi pa niso...
23.10.2018 | Evropski pokali
City je popravil napako iz prv...
23.10.2018 | Evropski pokali
Vrtiljak preobratov v Hoffenhe...
23.10.2018 | Evropski pokali
Ajax tipa osmino finala
23.10.2018 | Evropski pokali
Rusi bodo sanjali neusmiljeneg...
23.10.2018 | Evropski pokali


Po koncu včerajšnje povratne tekme polfinala Lige prvakov med Atleticom in Realom so navijači domačega kluba začeli trgati sedeže. To so storili zato, ker so želeli domov odnesti delček bogate zgodovine, ki jo nosi legendarni stadion Vicente Calderon, ki se ob koncu letošnje sezone poslavlja.

Včerajšnja tekma je bila tako zadnja evropska za Calderon, več sto navijačev Atletica pa je poskrbelo za to, da bo v njihovih domovih zdaj trajno shranjen vsaj delček stadiona, na katerem je Atletico doživel toliko lepega. Ob tem je treba dodati, da bo Calderon do svojega zaprtja gostil še tri tekme, in sicer ligaško tekmo proti Athleticu, finale španskega pokala ter posebno revijalno tekmo med legendami Atletica ter trenutnimi igralci in zaposlenimi v klubu. Povrhu vsega sta na Calderonu predvidena še koncerta skupine Guns'N Roses ter Alejandra Sanza. 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE