Uredništvo    28. februar 2018
Atletico je prodal svojega drugega vratarja

Moya iz Atletica v Real Sociedad

Vrste Atletica iz Madrida je zapustil še en nogometaš in sicer rezervni vratar Miguel Angel Moya, ki bo kariero nadaljeval v vrstah Real Sociedada. Ta ga je lahko kupil izven rednega prestopnega roka.
SORODNE NOVICE
De Jong: Barcelona je moj san...
22.2.2019 | Evropske lige
Modrić bo podaljšal z Realom
22.2.2019 | Evropske lige
Mlakar je v Madridu, Oblak pre...
21.2.2019 | Evropske lige
Balu odhod Ronalda ni pomagal
21.2.2019 | Evropske lige
Oblak: Za Ronalda ni posebne p...
21.2.2019 | Evropske lige
Simeone: Pokazal sem, da imamo...
21.2.2019 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Atletico iz Madrida je po izteku januarskega prestopnega roka ostal brez kar treh igralcev. Pred dvema dnevoma sta se na Kitajsko preselila Yannick Carrasco in Nico Gaitan, naknadno pa je klub zapustil še drugi vratar moštva Miguel Angel Moya, ki je kratek čas po prihodu Jana Oblaka v Madrid celo opravljal vlogo prvega vratarja moštva.

Španska nogometna zveza je Real Sociedadu dovolila, da lahko do tega petka registrira novega nogometaša in sicer zato, ker je branilec Inigo Martinez v januarskem prestopnem roku klub zapustil po aktivaciji odkupne klavzule, kar se ne smatra kot "klasični" prestop.

Real Sociedad je po poškodbi prvega vratarja Geronimija Rullija nujno potreboval hitro zamenjavo, to pa je našel v izkušenem Miguelu Moyaju, ki je z baskovskim klubom podpisal dve in pol letno pogodbo. Njegov odhod pomeni, da je pri Atleticu "napredoval" mladi Argentinec Axel Werner, ki bo odslej prevzel vlogo drugega vratarja.

Atletico je v zimskih mesecih ostal brez vrste igralcev, saj sta poleg Carrasca, Gaitana in Moyaya klub zapustila tudi Luciano Vietto, ki je odšel v Valencio, ter Augusto Fernandez, ki se je preselil na Kitajsko.

 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE