Uredništvo    13. september 2017
Diego Simeone po obračunu v Rimu

Manjkal je le zadetek

Trener Atletica Diego Simeone je po neverjetnem serialu zapravljenih priložnosti pohvalil vratarja Rome Alissona, ki je bil osrednjo ime včerajšnjega obračuna v Rimu.
SORODNE NOVICE
Bonucci se je sam vrgel na tla...
21.2.2019 | Evropski pokali
Kovač priznal zavlačevanje
21.2.2019 | Evropski pokali
Mlakar je v Madridu, Oblak pre...
21.2.2019 | Evropske lige
Allegri: Atletico je vajen tež...
21.2.2019 | Evropski pokali
Oblak: Za Ronalda ni posebne p...
21.2.2019 | Evropske lige
Simeone: Pokazal sem, da imamo...
21.2.2019 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Atletico iz Madrida je v Rimu odigral odlično tekmo, a tudi morje priložnosti ni bilo dovolj za zmago proti Romi. V prvem polčasu je strel Saula oplazil vratnico, nato je Kostas Manolas bravurozno z golove črte rešil zanesljiv zadetek, v zadnjem napadu na tekmi pa je Saul zadel še vratnico. Vmes si je Atletico priigral še veliko izjemnih priložnosti, a je v vratih Rome naletel na sijajnega Brazilca Alissona, ki je včeraj dokazal, zakaj je navkljub izjemni konkurenci (Ederson, Diego Alves ...) prvi vratar brazilske izbrane vrste.

Trener Atletica Diego Simeone je po velikih tekmah vajen hvaliti svojega vratarja Jana Oblaka, tokrat pa je bil njegov pohval deležen vratar nasprotnega moštva.

"Njihov vratar je odigral fantastično tekmo. Zadovoljen sem z našo predstavo in s pristopom. Manjkal je le zadetek, kar je seveda najpomembneje. Vseeno odhajamo s pozitivnimi občutki. Imeli smo ogromno izjemnih priložnosti . Ko je bil strel Kokeja izbit iz golove črte, sem prvič začutil, da nam ta večer preprosto ni usojeno zmagati. Kljub temu pa bo tudi točka za nas uporabna," je povedal Simeone.

 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE