Uredništvo    17. april 2018
Kje bo v prihodnje igral El Nino?

MLS privlači tudi Torresa

Fernando Torres, ki se po koncu sezone drugič poslavlja od madridskega Atletica, naj bi svojo kariero nadaljeval izven Evrope. Vendar njegova izbira ne bo Azija, temveč Severna Amerika.
SORODNE NOVICE
Atletico je bolj italijanski k...
19.2.2019 | Evropske lige
Novost: Španci bodo igrali fin...
19.2.2019 | Evropske lige
La Liga: Athletic je že povsem...
18.2.2019 | Evropske lige
Kapetan Girone: Zmaga je za po...
18.2.2019 | Evropske lige
Video: Girona slavi po zmagi n...
17.2.2019 | Evropske lige
Realovi porazi imajo skupen im...
17.2.2019 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Potem ko je postalo jasno, da prihodnosti za Fernanda Torresa v članskem moštvu madridskega Atletica po koncu letošnje sezone ni, so se začela ugibanja o njegovi naslednji karierni destinaciji. Španska Marca tako poroča, da obstaja precejšnja verjetnost za Torresovo selitev v Severno Ameriko.

Tako kot Zlatan Ibrahimović pred kratkim naj bi se nekdanji španski reprezentant resno zanimal za angažma v severnoameriški Major League Soccer, njegove predstavnike pa so že kontaktirali nekateri klubi iz tega tekmovanja.

Ob dejstvu, da za Torresa znotraj španske La Lige ne vlada pretirano zanimanje, se je 34-letni napadalec namesto za selitev na Kitajsko skoraj dokončno odločil za odhod v MLS, kjer si ga v svoji vrsti želijo videti Montreal Impact, Chicago Fire, Seattle Sounders, New York City FC in Sporting Kansas City.
 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE