Damjan Tratnik   21. december 2016
Diego Simeone o svoji prihodnosti na klopi Atletica

Lahko tudi podaljšam pogodbo

Trener Atletica iz Madrida Diego Simeone ne izključuje možnosti, da bi navkljub govoricam, ki ga redno selijo v Italijo, podaljšal pogodbo z Madridčani.
SORODNE NOVICE
La Liga: Remi Atletica in pora...
20.1.2018 | Evropske lige
Barcelona z javnim odzivom za ...
20.1.2018 | Evropske lige
Mijatović: Neymarja bi rad vid...
20.1.2018 | Evropske lige
Guardiola: Ronaldinho je preob...
20.1.2018 | Evropske lige
Rafinha za 38 milijonov v Inte...
20.1.2018 | Evropske lige
Sergi Roberto za 500 milijonov
19.1.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Diego Pablo Simeone vse odkar je v javnost pricurljala novica, da je za dve leti skrajšal pogodbo  z madridskim Atleticom, nima miru. Venomer znova se pojavljajo govorice, ki ga selijo na klop drugega kluba, najpogosteje pa v njih nastopa njegov nekdanji klub Inter, ki bi po prihodu novih lastnikov lahko sestavil moštvo, ki bi s Simeonejem na čelu napadlo vrh tako v Italiji kot v Evropi.

Argentinec je spregovoril o svoji prihodnosti in izjavil, da odslej govoric sploh ne bo komentiral več.

"To kar se je zgodilo z mojo pogodbo z Atleticom, je bilo storjeno v interesu Atletica. Vsak govori o tem, da bi čez leto dni in pol lahko odšel in se sprašuje, kako se bodo odzvali navijači. Vendar pa lahko pogodbo z Atleticom tudi podaljšam,"  je za BeiN Sports povedal Simeone.

"Mediji so zelo spretni pri ustvarjanju kontroverznosti in s tem ni nič narobe. Morda bi moral biti z odgovori bolj pazljiv. Odločil sem se, da o tem ne bom več govoril, še posebej zdaj, ko rezultati niso odlični. Za navijače Atletica so pomembna dejstva. Besede pridejo in gredo, dejstva pa razkrijejo pravo osebo. Ko bom odšel iz Atletica, bom to storil zato, ker bo to dobro za klub."
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE