Uredništvo    18. marec 2015
Simeone bo očitno podaljšal pogodbo z Atleticom

Kmalu se obetajo dobre novice

Diego Simeone se je včeraj izogibal vprašanjem o pogodbi. Govorice, da bi lahko odšel drugam, je odpihnila njegova sestra, ki je tudi njegova agentka.
SORODNE NOVICE
La Liga: Barcelona s kupom pom...
16.2.2019 | Evropske lige
Valižan Valižanu: Nauči se špa...
16.2.2019 | Evropske lige
Dvojna doza dobrih novic za Si...
15.2.2019 | Evropske lige
Valverde podaljšal z Barcelono
15.2.2019 | Evropske lige
Benzema je mentor Viniciusu
15.2.2019 | Evropske lige
UEFA bo "pretresla" Sergia Ram...
14.2.2019 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Zna se zgoditi, da bo letos poleti novega trenerja iskal kateri od največjih evropskih klubov. Če bo, potem bo med kandidati zagotovo tudi vroči Argentinec Diego Simeone, ki tako uspešno vodi še vedno aktualnega španskega prvaka Atletico Madrid. Ni pa nujno, da bo Simeone na voljo. Čeprav se je sinoči izogibal temu vprašanju, Natalia Simeone, njegova sestra in hkrati tudi zastopnica, pravi, da bodo navijači Atletica v zvezi s tem vprašanjem kmalu prejeli dobre novice.

"Kar se tiče pogodbe, bodo v nekaj dneh znane dobre novice. Navijači so nocoj domov odšli srečni in kmalu bodo spet srečni. Diego je vedno verjel v svoje igralce. Trdo delo pa te tudi nagradi," je dejala Natalia. 

Po včerajšnjem slavju je podaljšanje pogodbe verjetno res le še gola formalnost...
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 2
Starejši naprej | Novejši naprej
Ronnie_10 18.3.2015, 19:06 Prijavi komentar
ti si še vedn na LSDju? :) Atletico je en najbogatejših klubov na svetu, ka ti ni jasn? :D . Ni to glih eno športno društvo, sestavljeno iz amaterskih igralcev, ki se enkrat tedensko dobijo na igrišču in igrajo za sendvič, ampak ekipa, sestavljena iz samih milijonarjev, katere trener je milijonar, predsednik pa že skor milijarder. Kakšn boj proti kapitalizmu vendar, odrast že enkrat...
piksi 18.3.2015, 18:40 Prijavi komentar
Zame osebno eden zadnjih mejnikov v boju proti kapitalizmu,v smislu da z ekipo,ki je vredna 400 M,dobesedno poniža razvajene bogataše,ko bogataši ugotovijo,da ne morejo kupiti vsega.
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE