Uredništvo    27. september 2017
Diego Costa je uspešno opravil zdravniški pregled

Klavzula kar 200 milijonov evrov

Diego Costa je tudi uradno sklenil pogodbo z Atleticom do leta 2021, njegova odkupna klavzula pa bo najvišja v zgodovini kluba in sicer bo znašala kar 200 milijonov evrov!
SORODNE NOVICE
De Jong: Barcelona je moj san...
22.2.2019 | Evropske lige
Modrić bo podaljšal z Realom
22.2.2019 | Evropske lige
Mlakar je v Madridu, Oblak pre...
21.2.2019 | Evropske lige
Balu odhod Ronalda ni pomagal
21.2.2019 | Evropske lige
Oblak: Za Ronalda ni posebne p...
21.2.2019 | Evropske lige
Simeone: Pokazal sem, da imamo...
21.2.2019 | Evropske lige
(foto: /)
Atletico iz Madrida je včeraj uspešno opravil zadnje dejanje enega najbolj zahtevnih in izčrpljujočih prestopov v svoji zgodovini. Po več mesecih negotovosti in preobratov je Diego Costa uspešno prestal zdravniški pregled in podpisal pogodbo, ki bo veljavna do leta 2021. To pomeni, da bo naturalizirani Brazilec najboljša leta svoje kariere preživel na stadionu Wanda Metropolitano, številni pa v njem vidijo ključni košček igralskega mozaika Diega Pabla Simeoneja, ki bi Atletico lahko popeljal do velikih sanj - zmage v ligi prvakov.

"Zelo sem vesel, ker sem se vrnil v klub, ki ga vidim kot svoj dom. Zelo, zelo sem srečen. Dal bom vse od sebe, kot vselej. Rad bi se še posebej zahvalil vodstvu kluba in direktorju Miguelu Angelu Gilu, ker so poskrbeli, da se je ta prestop uresničil hitreje kot smo pričakovali," je povedal Costa, ki bo po novem pri Atleticu nosil majico s številko 18.

Marca poroča, da bo imel Costa v pogodbi določeno odkupno klavzulo v višini 200 milijonov evrov, kar je največ v zgodovini kluba.

 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE