Uredništvo    15. april 2015
Diego Simeone in Carlo Ancelotti pohvalila Jana Oblaka

Imeli smo odličnega vratarja

Diego Simeone in Carlo Ancelotti sta se v svojih ocenah včerajšnje tekme strinjala, da je bil Jan Oblak ključni faktor končnega razpleta. Posebej takrat, ko je na gol streljal Valižan Gareth Bale...
SORODNE NOVICE
Anketa časnika AS: Ronaldo, od...
18.1.2018 | Evropske lige
Sanchis: Ronaldu ni treba poda...
17.1.2018 | Evropske lige
Swansea želi Atleticov napadal...
16.1.2018 | Evropske lige
Ronaldo se želi vrniti v Manch...
15.1.2018 | Evropske lige
Oblak: Nismo še govorili o nov...
14.1.2018 | Slovenski nogomet
Kroos: Kdor pravi, da igramo s...
14.1.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Diego Simeone obljublja, da bo povratna tekma četrtfinala Lige prvakov med Atleticom in Realom prava "klasika", v kateri bomo vsi uživali. To pa zato, ker je ta dvoboj povsem odprt. Da je temu tako, je včeraj odločilni delež prispeval najboljši posameznik tekme Jan Oblak, ki si je prislužil tudi pohvalo svojega trenerja. 

"Ta dvoboj je še vedno odprt. Real je bil boljši v prvem polčasu. Mi smo imeli odličnega vratarja Jana Oblaka, ki je odlično branil, posebej ob priložnosti Garetha Balea. V drugem polčasu smo odgovorili in spremenili potek tekme. Drugi polčas je bil bolj tekma, kakršno smo si predstavljali. Povratna tekma bo prava klasika, v kateri bomo lahko vsi uživali. Vsebovala bo vse, zaradi česar se človek zaljubi v nogomet. Mi moramo igrati tako, kot smo danes igrali v drugem polčasu."

Realov trener Carlo Ancelotti pa je prepričan, da bi si zaradi igre iz prvega polčasa sinoči zaslužili več. Če seveda na drugi strani ne bi stal Jan Oblak...

"Posebej po takšnem prvem polčasu bi si zaslužili več. Odigrali smo odličen prvi polčas. Drugi polčas je bil drugačen, Atletico je pritisnil. Rezultat ni najboljši, ampak ostajamo samozavestni. Atletico je ena najboljših ekip na svetu v defenzivnem smislu, zato smo imeli težave pri doseganju zadetkov. Tako moramo igrati tudi prihodnji teden. Naši igralci, recimo Gareth Bale, so storili vse. Jan Oblak je branil odlično."
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE