Uredništvo    22. april 2015
Diego Simeone v svoji kolumni tudi o Janu Oblaku

Imam prijeten problem

Diego Simeone je ponosen na svoja vratarja. Ko je bil poškodovan Oblak, je blestel Moya, zdaj je obratno. Argentinec je priznal, da sta mu jo odlična vratarja zagodla, a to vidi kot prijetno dilemo.
SORODNE NOVICE
Atletico je bolj italijanski k...
19.2.2019 | Evropske lige
Novost: Španci bodo igrali fin...
19.2.2019 | Evropske lige
La Liga: Athletic je že povsem...
18.2.2019 | Evropske lige
Kapetan Girone: Zmaga je za po...
18.2.2019 | Evropske lige
Video: Girona slavi po zmagi n...
17.2.2019 | Evropske lige
Realovi porazi imajo skupen im...
17.2.2019 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
"S svojima vratarjema sem zelo zadovoljen," je svojo kolumno za nogometni spletni portal goal.com začel trener Atletica iz Madrida Diego Simeone, ki je tokrat obravnaval Jana Oblaka in Miguela Angela Moyaja. Oba vratarja sta k Atleticu prišla pred začetkom letošnje sezone, potem ko se je odlični belgijski vratar Thibaut Courtois vrnil v Chelsea in iz udarne enajsterice izrinil Petra Čecha

"Miguel je sezono začel zelo dobro, potem ko se je Oblak poškodoval pred sezono. Bil je konstanten in si prislužil številko ena. Zdaj se je zgodilo ravno obratno. Miguel se je poškodoval, Oblak pa se je dobro obnesel. Odgovoril je na najboljši možni način. Ko bo Moya povsem nared, se bom moral odločiti, kdo bo branil več," je zapisal Simeone, ki se bo tako znašel v veliki dilemi

Dilema je velika, a vseeno prijetna, poudarja Simeone.

"Ta problem je lep, ker sta se oba tako dobro obnesla. To je tudi odsev dobrega dela kluba, ki je med prestopnik rokom pripeljal vratarja kot je Oblak. Od njega so vsi veliko pričakovali in uspel je pokazati, česa je zmožen," je dodal Simeone, ki se je sicer razpisal o letošnji sezoni, za katero pravi, da se precej razlikuje od lanske. Dodal je še, da želi Atletico utrditi kot tretji klub v Španiji in redno igrati v Ligi prvakov. Na ta način bo Atletico služil denar in, upa Simeone, zmanjševal zaostanek za bogatejšimi klubi. 
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 4
Starejši naprej | Novejši naprej
vijolcni_bojevnik 23.4.2015, 09:24 Prijavi komentar
legenda ti imaš resen problem :) zraven tega da si se rodil kot žabar seveda..
legenda 22.4.2015, 20:40 Prijavi komentar
Evo ena nova za vas mojstre. Gospod šd nk maribora je zavrnil vsa povabila komercialnih TV da bi komentiral tekme atletetica. Kot se šušlja so ga drkali še iz časov ko je oblak igral za njegovo benfico in je poslal vse v kurac.
mikimaus 22.4.2015, 16:58 Prijavi komentar
Nimaš problema. Oblak naj bo standarden, pa bo! :-)
griksiflips 22.4.2015, 15:27 Prijavi komentar
Pametno in trezno razmišljanje Simeoneta. Postati 3 klub v La ligi je realen in dosegljiv cilj. Oba giganta sta svetlobla leta pred ostalimi, toda Atletico je dobil resnega konkurenta za 3 pozicijo v Valenciji katera se črpa z tajkunskimi milijoni. Atletico ima mladost, kreativnost, zagnanost in kar je najvažneje ima Simeoneta kateri verjame v projekt in je tudi podpisal dolgoročno pogodbo. Atletico igra konstanto, brez velikih odstopanj in če jim uspe v poletnem prestopnem roku pripeljat 2 kakovostni okrepitvi še kakšnega mladinca potisnit v A ekipo bo ekipa še kvalitetnejša kot doslej. In še velik argument, da trenutni igralci ob takih uspehih in konkurenčnosti nebodo na vsako silo želeli zapustiti klub. Tukaj predvsem mislim na največje tri mlade dragulje katere ima Atletico Koke, Grizemann in Oblak. Danes pa Simeone in Oblak izločita te marijonete od Real. Srečno!
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE