Damjan Tratnik   1. januar 2016
Vroči Nigerijec ima ponudbe

Ighalo ne razmišlja o odhodu

V letošnji sezoni odlični napadalec Watforda Odion Ighalo navkljub zanimanju Atletica iz Madrida ne razmišlja o predčasnem slovesu od angleškega kluba.
SORODNE NOVICE
Mourinho: Pogba ne bo več kape...
25.9.2018 | Evropske lige
Sarr tarča londonskega Arsenal...
25.9.2018 | Evropske lige
Ligaški pokal: United z Derbyj...
25.9.2018 | Evropske lige
Abramovič pripravljen prodati ...
25.9.2018 | Evropske lige
Pogba: Moramo napadati, napada...
25.9.2018 | Evropske lige
Salah je zabil najlepši gol se...
24.9.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Nigerijski napadalec Odion Ighalo je ob Jamieju Vardyju iz Leicesterja nedvomno eno od velikih presenečenj sezone angleške Premier League. V prvenstvu je na svoj račun vpisal že 14 zadetkov in tako zaostaja le za že omenjenim Vardyjem in Belgijcem Romelujem Lukakujem, odlične igre pa so prepoznali tudi pri Atleticu iz Madrida. Časnik The Sun poroča, da naj bi Španci za nekdanjega člana Granade poslali že dve ponudbi, a naj bi slednji zavrnil obe.

"Sezono želim končati v tem slogu pri Watfordu in dokazati, da smo zares dobra ekipa. Ko si osredotočen zgolj na dobre igre, te prestopne govorice ne bodo preveč ganile," je povedal Ighalo, ki pravi, da ga izvrstna sezona ni ponesla v višave.

"Resnično se nisem veliko ukvarjal s svojimi statistikami, saj z nogami čvrsto stojim na tleh. Nikoli ne bom pozabil, od kje prihajam. Želim samo napredovati, početi prave stvari in se izraziti na igrišču."
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE