Uredništvo    19. januar 2017
Diego Simeone je zanimanje najboljših klubov za Griezmanna pričakoval

Griezmanna ne morem privezati

Na vse močnejše govorice, ki odličnega Francoza Antoina Griezmanna povezujejo z Manchester Unitedom, je Diego Simeone odgovoril mirno. Zanimanje bogatih Angležev ga namreč ne preseneča.
SORODNE NOVICE
La Liga: Barcelona s kupom pom...
16.2.2019 | Evropske lige
Valižan Valižanu: Nauči se špa...
16.2.2019 | Evropske lige
Dvojna doza dobrih novic za Si...
15.2.2019 | Evropske lige
Valverde podaljšal z Barcelono
15.2.2019 | Evropske lige
Benzema je mentor Viniciusu
15.2.2019 | Evropske lige
UEFA bo "pretresla" Sergia Ram...
14.2.2019 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Ena močnejših govoric, ki zadnje dni krožijo po nogometni sceni, zadeva francoskega reprezentanta Antoina Griezmanna, za katerim je odlično leto 2016. Napadalec Atletica iz Madrida je lansko leto igral tako dobro, da se je prebil med tri najboljše nogometaše na svetu in zaostal le za Cristianom Ronaldom ter Lionelom Messijem. Že nekaj časa tako krožijo govorice, da bo Atletico Griezmanna izgubil, odpeljati pa naj bi ga nameraval uradno najbogatejši klub na svetu - Manchester United

Jose Mourinho
naj bi Griezmanna videl kot dolgoročno zamenjavo za pešajočega Wayna Rooneyja, ki sicer še vedno igra in bo tudi v prihodnje igral za United, a vendar ne več tako veliko. Vse skupaj naj bi bilo že tako daleč, da naj bi Griezmann preko svojih posrednikov neformalno že definiral nekaj podrobnosti, recimo bodočo številko, ki jo bo nosil na svojem hrbtu. 

Trener Atletica Diego Simeone svojega najboljšega nogometaša noče izgubiti, vseeno pa ga silno zanimanje za Griezmanna ne preseneča.

"Nikogar ne morem privezati. Samo delam lahko naprej, v dobro kluba. Antoine je v odličnem momentu, dobro mu gre, vrnil se je med strelce in v formo. Povsem normalno je, da ga hočejo najboljši klubi. Ne preseneča me, da si ga tisti klubi, ki ga spremljajo, lahko tudi privoščijo," je dejal odlični argentinski trener. 
 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE