Uredništvo    5. julij 2017
Francoski napadalec odkrito o morebitnem prestopu

Griezmann ostaja zaradi kazni

Antoine Griezmann je potrdil, da v vrstah madridskega Atletica ostaja zaradi kazni klubu, ki ne sme pripeljati okrepitev. Oditi v zdajšnji situaciji bi bila umazana poteza, trdi Francoz.
SORODNE NOVICE
Barcelona vrgla lovke na člana...
23.2.2019 | Evropske lige
La Liga: Barcelona na peklensk...
23.2.2019 | Evropske lige
Dugarry raztrgal Atletico in S...
23.2.2019 | Evropske lige
De Jong: Barcelona je moj san...
22.2.2019 | Evropske lige
Modrić bo podaljšal z Realom
22.2.2019 | Evropske lige
Mlakar je v Madridu, Oblak pre...
21.2.2019 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Potem ko je postalo jasno, da madridski Atletico v novo sezono zaradi prepovedi kupovanja nogometašev ne bo stopil z zvenečimi okrepitvami, je kmalu zvestobo klubu za vsaj eno leto obljubil Antoine Griezmann.

Francoski napadalec, glavni napadalni člen ekipe Diega Simeoneja, je v intervjuju za FourFourTwo potrdil glavni razlog za to, da ostaja v rdeče-belem: "Ostajam v glavnem zaradi prepovedi nakupov. Atletico me zdaj potrebuje bolj kot kadarkoli in čutim, da moram ostati tukaj. Oditi v zdajšnji situaciji bi bila umazana poteza. Če bi to storil, bi šel preko sebe oz. ne bi bil oseba, kot sem v tem trenutku."

Najboljši francoski posameznik na lanskoletnem EURU je takoj po odločitvi o neodhodu govoril s trenerjem: "Z Diegom Simeonejem sva se pogovorila o situaciji, naših možnostih. Potem sem se s predsednikom Gilom vse dogovoril. Preveč spoštujem ta klub in navijače, da bi odšel na tak način."

Eden najboljših napadalcev na svetu, ki mu mnogi napovedujejo prihodnost v rdečem dresu Manchester Uniteda, o prihodnosti po koncu prihodnje sezone ni bil zgovoren: "Po pravici povedano ne vem. V naslednji sezoni bom igral za Atletico in potem bomo videli. Zdaj razmišljam zgolj o Atleticu in ne morem komentirati stvari, ki so oddaljene več kot leto dni."
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 2
Starejši naprej | Novejši naprej
real_en 5.7.2017, 16:42 Prijavi komentar
Če ne najdeš nove, ki bi ti dala kaj več, ostaneš pač doma. Logično. On pa še kar govori...
Rosonero11 5.7.2017, 14:29 Prijavi komentar
So še igralci, ki imajo nekaj integritete
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE