Uredništvo    31. avgust 2018
Novo priznanje za francoskega zvezdnika

Griezmann naj igralec lige Europe

Zvezdnik Atletica iz Madrida Antoine Griezmann je svojim vse bolj polnim vitrinam dodal še priznanje za najboljšega igralca lige Europa po izboru evropske nogometne zveze.
SORODNE NOVICE
Dvojna doza dobrih novic za Si...
15.2.2019 | Evropske lige
Doma ustvarjena Benfica
15.2.2019 | Evropski pokali
BBB divjali v Plznu
15.2.2019 | Evropski pokali
Verbič rešil kožo Dinamu v Grč...
14.2.2019 | Evropski pokali
Video: Spektakularen gol v Pir...
14.2.2019 | Evropski pokali
Liga Europa: Sramota Arsenala
14.2.2019 | Evropski pokali

,

Zvezdnik Atletica iz Madrida Antoine Griezmann je pred časom izrazil željo, da bi osvojil več lovorik, kar je bil tudi eden glavnih povodov, zaradi katerih naj bi se nagibal k prestopu v vrste Barcelone. Francoski napadalec se je kasneje odločil ostati zvest Atleticu, v zadnjem času pa se lovorike kar lepijo nanj, saj je postal svetovni prvak, nato zmagovalec evropskega superpokala, danes pa še najboljši igralec lige Europa v sezoni 2017/18.

Griezmann, ki je lani v majici Atletica osvojil to tekmovanje, je nagrado prejel v konkurenci rojaka Dimitrja Payeta iz Marseilla ter soigralca Diega Godina.

Griezmann je sicer v svoji karieri osvojil že celo vrsto izjemnih priznanj, saj je bil denimo izbran za najboljšega igralca Eura 2016, tretjega najboljšega igralca letošnjega SP v Rusiji, bil pa je tudi že francoski igralec leta in najboljši igralec sezone v španski La Ligi.
 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE