Uredništvo    2. november 2013
Odlični Urugvajec je nepogrešljiv člen obrambne vrste Atletica

Godin ostaja na Calderonu

Urugvajski reprezentančni branilec in steber obrambe Atletica iz Madrida Diego Godin je s svojim klubom podaljšal pogodbo vse do leta 2018.
SORODNE NOVICE
La Liga: Barcelona s kupom pom...
16.2.2019 | Evropske lige
Valižan Valižanu: Nauči se špa...
16.2.2019 | Evropske lige
Dvojna doza dobrih novic za Si...
15.2.2019 | Evropske lige
Valverde podaljšal z Barcelono
15.2.2019 | Evropske lige
Benzema je mentor Viniciusu
15.2.2019 | Evropske lige
UEFA bo "pretresla" Sergia Ram...
14.2.2019 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Odlični urugvajski branilec Diego Godin je v zadnjih treh letih postal nepogrešljiv člen obrambne vrste Atletica iz Madrida, ki v zadnjem času slovi kot ena najbolj granitnih v španskem nogometu. Sedemindvajsetletni Godin se je v Madrid preselil leta 2010 iz Villarreala, kot kaže pa bo najboljša leta svoje kariere v celoti pustil na stadionu Vicente Calderon, saj je z vodstvom "modnega" madridskega kluba podaljšal pogodbo do leta 2018.

"Presrečen sem, ker sem podpisal novo pogodbo. Atletico je postal moj dom. Tukaj se počutim čudovito, čeprav sem daleč stran od moje domovine in mojih prijateljev," je povedal Godin.

Pri Atleticu so v zadnjih mesecih vložili veliko napora v to, da so sklenili nove pogodbe z nekaterimi ključnimi akterji ekipe, ki se je v zadnjih letih resno vmešala v "duopol" Barcelone in Reala iz Madrida. V zadnjih mesecih so namreč nove dolgoročne pogodbe podpisali tudi španski reprezentant Koke, sijajni Turek Arda Turan in trenutno prvi zvezdnik moštva Diego Costa.
 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE