Uredništvo    3. oktober 2018
Nadarjeni Portugalec bo moral še trdo delati

Gelson Martins v nemilosti Chola Simeoneja

Portugalec Gelson Martins, ki je bil v Atletico pripeljan kot velika okrepitev, pri Cholu Simeoenju igra zgolj obrobno vlogo, pred današnjo tekmo lige prvakov proti Bruggeju pa je celo ostal zunaj kadra.
SORODNE NOVICE
Gianluigi Buffon ima velik str...
19.10.2018 | Evropski pokali
Za tekmo PSG-Crvena zvezda ste...
18.10.2018 | Evropski pokali
Dybala v težavah po tekmi z Br...
17.10.2018 | Evropski pokali
Low: Muller je še vedno pomemb...
17.10.2018 | Evropski pokali
Real Madrid nasprotuje Barcelo...
17.10.2018 | Evropski pokali
Video: Naveza Neymar-Miranda o...
17.10.2018 | Evropski pokali
(foto: /)
Pri Diegu Simeoneju ni prav nič nenavadno, če igralec, za čigar prihod se je močno zavzemal tudi sam, izpade iz "prvega plana". Na začetku je imel težave celo trenutno najboljši igralec moštva Antoine Griezmann, Jan Oblak v prvih mesecih po prihodu k Atleticu ni bil prvi vratar moštva, obstajajo pa tudi primeri igralcev, ki avtoritativnega Argentinca nikoli niso uspeli prepričati. Denimo Kolumbijec Jackson Martinez ali pa njegov rojak Nico Gaitan, ki se je k Atleticu prav tako preselil kot velika okrepitev, a na koncu neslišno in brez vidnejšega pečata zapustil klub.

Prihodnost bo pokazala, kje se bo med temi primeri našel Portugalec Gelson Martins, čigar prihod so navijači Atletica poleti naznanjali kot veliko okrepitev. Nekdanji član Sportinga bo imel kot kaže z dokazovanjem pri Diegu Simeoneju še kar veliko dela, saj ga slednji ne pošilja v ogenj, čeprav je imel Atletico predvsem v napadalnem delu v dosedanjem poteku sezone precej težav.

Martins je v letošnji sezoni skupaj zbral vsega 59 minut igre, po zadnjih potezah sodeč pa bi lahko celo sklepali, da se njegov že tako marginalen status v moštvu še poslabšuje. Derbi proti Realu iz Madrida naj bi domnevno preskočil zaradi lažje poškodbe, na današnjem srečanju lige prvakov proti Club Bruggeju pa njegovega imena sploh ni bilo na seznamu 19 prijavljenih igralcev za nastop na tekmi. Španski mediji zatrjuje, da poškodba ni razlog, prednost pred njim pa sta dobila celo mladinca Carlos Isaac in Borja Garces.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE