Damjan Tratnik   18. februar 2014
Raul Garcia je povsem prerojen pod vodstvom Diega Simeoneja

Garcia podaljšal z Atleticom

Vezist Raul Garcia, ki v letošnji sezoni v ekipi Atletica iz Madrida igra izjemno pomembno vlogo, ostaja na stadionu Vicente Calderon. Pogodbo je podaljšal do leta 2018.
SORODNE NOVICE
Swansea želi Atleticov napadal...
16.1.2018 | Evropske lige
Biris Norte obiskala trening S...
16.1.2018 | Evropske lige
Bakambu čaka na kitajski dogov...
16.1.2018 | Evropske lige
La Liga: Betis na sedmo mesto
15.1.2018 | Evropske lige
Dembele bo manjkal vsaj še tri...
15.1.2018 | Evropske lige
Ronaldo se želi vrniti v Manch...
15.1.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Raul Garcia je nogometaš, ki velja za enega večjih podvigov uspešnega stratega Atletica iz Madrida Diega Pabla Simeoneja. Nekdanji veliki talent španskega nogometa, za katerega je Atletico leta 2007 po bitki s številnimi ostalimi velikimi klubi odštel kar 13 milijonov evrov, v Madridu nikoli do letošnje sezone ni uspel ponoviti svojih predstav iz majice Osasune, še najbolje pa mu je v tem času šlo od nog v sezoni 2011/12, v kateri se je kot posojen igralec Atletica vrnil prav k Osasuni in dosegel kar 11 prvenstvenih zadetkov.

Sedemindvajsetletni Garcia je pod vodstvom Simeoneja v letošnji sezoni postal sila pomemben člen madridske zasedbe, v kateri izvrstno opravlja vlogo "jokerja" oziroma močnega aduta moštva iz klopi. Skupaj je v letošnji sezoni dosegel kar 14 zadetkov, s čimer je drugi najboljši strelec ekipe in to navkljub temu, da ni standarden član udarne enajsterice. Vodstvo Atletica ga je za dobre predstave nagradilo s podpisom nove pogodbe, saj so iz madridskega kluba sporočili, da je Garcia podaljšal pogodbo do leta 2018.

Raul Garcia je po Kokeju, Diegu Godinu in Diegu Costi že četrti pomembnejši član Atletica, ki je v zadnjih mesecih podaljšal sodelovanje s trenutno eno najboljših španskih ekip.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE