Damjan Tratnik   12. november 2010
Vodstvo Atletica zanikalo govorice o odhodu urugvajskega zvezdnika

Forlan ni naprodaj

Prvi mož španskega prvoligaša Atletica iz Madrida Enrique Cerezo zavrača vse govorice o tem, da naj bi bil Diego Forlan na poti proti Realu. Urugvajski zvezdnik ni naprodaj.
SORODNE NOVICE
La Liga: Nova groza madridskeg...
20.10.2018 | Evropske lige
Xavi: Messi je tekmovalna zver
19.10.2018 | Evropske lige
Barcelona: O Neymarju niti bes...
19.10.2018 | Evropske lige
Kraljevi pokal: Sprehod za Bar...
19.10.2018 | Evropske lige
Messijev poslovni podvig doživ...
18.10.2018 | Evropske lige
Barcelona bi znova kupovala v ...
18.10.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Pred dnevi se je v javnosti pojavila govorica, da naj bi vodstvo Atletica svojega zvezdnika Diega Forlana ponudilo kar mestnemu rivalu Realu, toda predsednik rdeče-belih Enrique Cerezo je vse skupaj ostro zanikal. Še več, pravi, da najboljši nogometaš letošnjega svetovnega prvenstva v Južni Afriki ni naprodaj in da bo ostal pri Atleticu.

"Na vsake toliko časa se pojavi nekaj takšnega, sam pa nikoli nisem imel problemov govoriti o tem. Kar zadeva Forlana, lahko mirne vesti povem, da se ni zgodilo nič. Mi ne vemo nič o tem, kar se je govorilo o javnosti," pravi Cerezo, ki naj bi sicer Forlana ponudil za okoli 18 milijonov evrov, in dodaja: "Prav tako ni res, da obstaja nesporazum med trenerjem Quiquejem Sanchezom Floresom in Forlanom. Njun odnos je vrhunski in ko bo spet zabijal gole, ne bo nihče več govoril takšnih stvari. Zato tudi ne razmišljamo o tem, da bi Diega prodali. Je naš nogometaš in ostal bo naš." Za nekdanjega nogometaša Manchester Uniteda naj bi sicer zanimanje pokazalo še nekaj klubov iz Anglije, toda tudi Forlan vztraja pri tem, da je zadovoljen v prestolnici Španije in da ga prav nič ne vleče drugam.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE