Uredništvo    30. oktober 2012
Diega Simeoneja ni med kandidati za trenerja leta

Edina skrb je Atletico

Španski mediji so Diega Simeoneja soočili z vprašanjem, zakaj ga ni med kandidati za trenerja leta, toda Argentinec je odgovoril hladno, češ da je osredotočen le na Atletico.
SORODNE NOVICE
La Liga: Real Sociedad v Huesc...
21.9.2018 | Evropske lige
Barcelona podpira igranje La L...
20.9.2018 | Evropske lige
El Mosquito je največja okrepi...
19.9.2018 | Evropske lige
Barcelona od 2018/19 naprej v ...
19.9.2018 | Evropske lige
Atletico prigaral zmago v knež...
18.9.2018 | Evropske lige
Ramos: Griezmann bi moral biti...
18.9.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Včeraj je luč sveta zagledal seznam desetih trenerjev, ki se borijo za prestižen naslov najboljšega v letošnjem letu. Na njem ne manjka odličnih strokovnjakov, ki so osvojili številne lovorike, nekaj pa je tudi takšnih, ki niso osvojili ničesar, a so bili temu prekleto blizu. Pa vendar. Španski (in ne samo španski) mediji pa na seznamu pogrešajo eno ime, in sicer Diega Simeoneja. Argentinec je v minuli sezoni z Atleticom iz Madrida osvojil ligo Europa, nato na evropskem superpokalu ponižal evropskega prvaka Chelsea, Atletico pa je v letošnji sezoni trenutno celo drugi klub španskega prvenstva. 

Simeoneju gre torej vse kot po maslu. Pa vendar ni prepričal. Marsikdo bi bil v njegovi koži užaljen kot le kaj, toda Simeone ni. Osredotočen ostaja na svoje delo. "Mene zanimajo samo zmage moje ekipe. Osvojiti bom moral še veliko lovorik, da bom lahko med najboljšimi," pravi Simeone. Je pa Argentinec zelo vesel, da je med kandidati za Zlato žogo njegov varovanec Radamel Falcao: "To si je zaslužil. Je najboljši napadalec na svetu in veseli smo, da ga imamo."
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 2
Starejši naprej | Novejši naprej
Messiniesta 31.10.2012, 03:09 Prijavi komentar
joezzz res da manjka, ampak on bi obstal v ozjem izboru, naj trener bo pa kdor bo kar zasluzeno, tako kot igralec. Tisti ki je res favorit ne bo nikol spregledan.
joezzz 30.10.2012, 17:41 Prijavi komentar
Toliko o verodostojnosti izbora za naj nogometaša in naj trenerja ,...
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE