Damjan Tratnik   20. februar 2014
Diego Costa znova mož odločitve

Costa je ves čas vedel

Strelec zmagovitega zadetka na San Siru Diego Costa pravi, da je navkljub pobudi Milana ves čas vedel, da bo Atletico slej kot prej dočakal svojo priložnost in zmagal.
SORODNE NOVICE
Liverpool ni prodrl, pri Bayer...
19.2.2019 | Evropski pokali
Gol je bil zaklet za Barcelono
19.2.2019 | Evropski pokali
Liga prvakov: Večer obetal vel...
19.2.2019 | Evropski pokali
Atletico je bolj italijanski k...
19.2.2019 | Evropske lige
Nove skrbi za Liverpool
18.2.2019 | Evropski pokali
Klopp: Bayern tako nevaren še ...
18.2.2019 | Evropski pokali
(foto: Getty Images)
Prvi strelec Atletica iz Madrida Diego Costa je včeraj na San Siru zabil svoj peti in doslej daleč najpomembnejši zadetek v Ligi prvakov. Obramba Milana je do zadetka Costo precej odrezala od igre, kljub temu pa je bil dovolj le en trenutek nepazljivosti, ki se je zgodil sedem minut pred koncem, ko je Costa po slabi reakciji Ignazia Abateja izkoristil predložek s kota in utišal domače navijače. Zmaga Atletica glede na videno ni bila najbolj zaslužena, Costa pa vseeno pravi, da navkljub pobudi Milana nikoli ni prenehal verjeti v to, da se bo Atletico domov vrnil kot zmagovalec.

"Ne smemo biti preveč samozavestni pred povratno tekmo. Imamo dober rezultat, vendar pa je Milan odlična ekipa, zato se lahko še vedno zgodi marsikaj. Po nekaj porazih so ljudje pričeli izgubljati zaupanje v našo moč. Danes sem vedel, da moramo le zdržati pritisk, saj se bo slej kot prej tudi nam ponudila priložnost. Enotnost igralcev je največja vrlina te ekipe. Vedno vemo, da bomo s trdim delom prišli do želenega rezultata," je povedal Costa, ki je posebne pohvale prihranil za vratarja Madridčanov Thibauta Courtoisa, ki je bil včeraj zagotovo eden ključnih mož Atletica.

"Courtois je eden najboljših vratarjev na svetu in tudi sam to dobro ve. S takšnim vratarjem se vsi počutimo bolj sigurno."

 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 11
<< < | 1 | 2 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
retropil 21.2.2014, 08:25 Prijavi komentar
oz. popravek - na prvi štangi (Poli) je igralec odgovoren le za eno stvar - da izbija žogo iz črte oz. direktno izpred gola
retropil 21.2.2014, 08:23 Prijavi komentar
Dadojc, se ne strinjam. Igralec na prvi štangi, je odgovoren, da nizka žoga ne pride pred gol. Nima veze z drugo vratnico nič. Tam so drugi da rešujejo. Sicer Abate sploh ni bil na prvi štangi (bil je Poli), ampak ker nihče drug ni stekel proti žogi (izbijat bi moral Pazzini), je pač šel on. Izbil je dovolj visoko, da bi tako Abbiati, kot oba igralca druge vratnice lahko izbili. Ampak če pogledaš posnetek - Abbiati je obstal po odbiti žogi Abateja, Boneri je ušel branilec, Rami pa je prav tako le gledal kam gre žoga, namesto da bi zagradil prostor in šel v skok s Costo. Abate je tu še najmanj kriv. Rešil je predložek na prvi štangi, ostali ga na drugi niso.
retropil 21.2.2014, 08:13 Prijavi komentar
pa mujo si ti moten a kaj? ti izrodek mamin boš meni govoril? marš nazaj v svoj kontejner.
Dadojc 20.2.2014, 16:50 Prijavi komentar
retropil to je ČISTO Abatejeva napaka...sledi golman, pa deloma še Urby ki bi kot lahko preprečil. Igralec na prvi štangi je tam ravno zato: DA NE PUSTI DA ŽOGA PRIDE PRED GOL ALI NA DRUGI ŠTANGO. Če bi Abateja žoga preletela ali bi ga nekdo nadskočil bi še razumel..pač izgubil je dvoboj oz. center je bil tako dober...ampak če žoga prileti nate na prvi vratnici to enostavo MORAŠ izbiti ven iz kazenskega (vsaj na 20 metrov, še najbolje pa v stran igrišča). To je celo tekmo počel Mario in dokler je igral je bilo vse ok a vemo kaj je bilo v nadaljevanju.
mujo 20.2.2014, 16:48 Prijavi komentar
retropil, če kdo pametuje, pametuješ ti debil en, a te boli njegov zadetek ? bedarije pišeš, zadel je in ima pravico pametovati, kakšno pravico pa imaš ti ? da ne vidim več, da si komentiral jasno
retropil 20.2.2014, 16:46 Prijavi komentar
v končni fazi sploh to ni bla Abatejeva napaka... on je odbil žogo v zrak, nakar sta tako Rami kot Bonera pozabila na svoja igralca, Abbiati je pa samo stal, namesto da bi šel izbijat...
Dadojc 20.2.2014, 16:23 Prijavi komentar
Sama izjava (če je pravilno prevedena) sicer ni tako "naduta" kot nam da slutiti naslov. In ja strinjam se, vsaka ekipa na vsaki tekmi pride do vsaj ene prilike za zadetek pa če igra še tako slabo, a dejstvo je da včeraj Atletico te šanse ne bi doživel, če je Abate ne bi podaril na tako debilen način. Zahvalijo naj se tistemu zgoraj da so napredovali in naj ne pozabijo, da se fortuna kaj hitro lahko obrne tudi v Milanovo stran.
Dinho8O 20.2.2014, 13:28 Prijavi komentar
Nisem vedel, da je tak nadut.
Satko 20.2.2014, 12:42 Prijavi komentar
On in Pepe iz RM. Isti gnoj.
retropil 20.2.2014, 11:45 Prijavi komentar
Srečo si mel, sicer pa celo tekmo bil svetlobna leta od zadetka. Sedaj pa pemetuje... Pa še Balotellija je poškodoval. Navadna svinja glede na njegovo obnašanje včeraj.
<< < | 1 | 2 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE