Uredništvo    16. april 2017
Atletico slavil, a opozoril na svojo ta hip največjo hibo

Cholo: Nimam več besed

Atletico iz Madrida je proti Osasuni zapravil kar dve enajstmetrovki, kar pomeni, da je v španskem prvenstvu skupaj zgrešil zadnjih šest (!) strelov z bele točke!
SORODNE NOVICE
Real Madrid nikoli ne bi igral...
24.9.2018 | Evropske lige
Lengletov rdeči karton dviguje...
24.9.2018 | Evropske lige
La Liga: Girona ustavila Barce...
23.9.2018 | Evropske lige
Video: Perez pokazal novi Bern...
23.9.2018 | Evropske lige
Perez: Madrid bo vedno Cristia...
22.9.2018 | Evropske lige
Barcelona podpira igranje La L...
20.9.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Atletico iz Madrida je včeraj zanesljivo s 3:0 premagal Osasuno in storil še en korak k vnovični uvrstitvi v Ligi prvakov, trener moštva Diego Pablo Simeone pa je kljub temu spoznal, da ima v moštvu velik problem. Atletico je pri vodstvu s 3:0 v dveh minutah zapravil kar dve enajstmetrovki - obakrat se je izkazal vratar Osasune Salvatore Sirigu - še posebej pa bode v oči podatek, da so los colchoneros v La Ligi zgrešili kar zadnjih šest zaporednih strelov z bele točke!

"NIčesar ne morem pojasniti. To je težko pojasniti - enajstmetrovka je individualna poteza," je bil skop Simeone, brez besed pa je tudi Yannick Carrasco, ki je tako kot Thomas Partey zgrešil z bele točke.

"Lahko bi zabil hat-trick, a je Sirigu res dobro reagiral. Ne vem, kaj se nam zgodi z enajstmetrovkami, resnično ne vem, kaj je narobe," je zbegan Belgijec.Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE