Uredništvo    16. marec 2017
Škofjeločan po uvrstitvi med osem najboljših

Četrtfinale izjemnega pomena

Morda glavni ime sinočnje Atleticove uvrstitve v četrtfinale lige prvakov, Jan Oblak, meni, da je vnovično igranje rdeče-belih v elitni osmerici Evrope za klub zelo pomembno. Moštvo bo raslo naprej, je optimističen Škofjeločan.
SORODNE NOVICE
Swansea želi Atleticov napadal...
16.1.2018 | Evropske lige
Oblak: Nismo še govorili o nov...
14.1.2018 | Slovenski nogomet
Simeone: Costa je najpomembnej...
10.1.2018 | Evropske lige
Video: Costa v svojem slogu - ...
6.1.2018 | Evropske lige
Luciano Vietto iz Atletica v V...
4.1.2018 | Evropske lige
Video: Gol povratka za Diego C...
4.1.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Fantastična predstava slovenskega reprezentančnega vratarja Jana Oblaka v sinočnjem remiju brez golov proti Bayerju iz Leverkusna ni mogla ostati neopažena. O njegovi sijajni igri, predvsem trisu obramb sredi drugega polčasa, poročajo vsi glavni svetovni nogometni mediji, Oblak pa je po tekmi mirno spregovoril o vnovični uvrstitvi Atletica v četrtfinale lige prvakov.

"Doseči četrto zaporedno uvrstitev v četrtfinale lige prvakov je vse prej kot lahko. Zaradi tega se počutimo odlično, ta uvrstitev je za klub izjemnega pomena, služi nam kot potrditev," je povedal Oblak, ki je majici Atletica na Vicente Calderonu pred dvema letoma debitiral prav proti včerajšnjemu nasprotniku, Bayerju iz Leverkusna.

Oblak meni, da bo ekipa z uvrstitvijo med najboljših osem postala še boljša: "Zdaj bomo postali še nevarnejši, ponavadi smo bili proti koncu sezone vedno boljši. Včeraj smo sicer želeli zmagati, ampak tudi z remijem in četrtfinalom smo zadovoljni. Razmišljati moramo o naslednji ligaški tekmi," je pogled proti nedeljski tekmi s Sevillo že obrnil 24-letni Škofjeločan.

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE