Uredništvo    28. junij 2018
Legendarni vezist Atletica se poslavlja

Atleticu grozi odhod kapetana Gabija

Španski mediji poročajo, da bo dolgoletni kapetan Atletica in eden od simbolov kluba v eri Diega Simeoneja Gabi odšel v Katar, kjer bo pri Al Saddu zaigral skupaj s Xavijem.
SORODNE NOVICE
Atletico je bolj italijanski k...
19.2.2019 | Evropske lige
Novost: Španci bodo igrali fin...
19.2.2019 | Evropske lige
La Liga: Athletic je že povsem...
18.2.2019 | Evropske lige
Kapetan Girone: Zmaga je za po...
18.2.2019 | Evropske lige
Video: Girona slavi po zmagi n...
17.2.2019 | Evropske lige
Realovi porazi imajo skupen im...
17.2.2019 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Atletico iz Madrida je v tem poletju uspel zadržati številne pomembne akterje, kot kaže pa bo ostal brez igralca, ki je eden simbolov ere kluba, v kateri najvidnejšo vlogo igra trener Diego Pablo Simeone. Kapetan moštva Gabi nikoli ni veljal za nogometnega zvezdnika, kljub temu pa je bil nepogrešljiv in cenjen člen madridske zasedbe, ki le redko razočara na tekmah najvišjega naboja. Gabi bo čez dva tedna dopolnil 35 let, prihod dosedanjega vezista Villarreal Rodrija pa je že nakazal na to, da se pri Atleticu pripravljajo na prihodnost.

V tej kot vse kaže ne bo več med navijači zelo priljubljenega Gabija, saj madridski časnik AS poroča, da bo Gabi sprejel ponudbo, ki jo je na njegov naslov poslal njegov rojak in legenda Barcelone Xavi Hernandez. Gabi ima namreč na mizi ponudbo katarskega Al Sadda, ki mu ponuja triletno pogodbo, v času katere bi skupaj zaslužil kar 19 milijonov evrov.

Gabi je skupno v majici Atletica odigral kar 417 tekem in z Madridčani osvojil kar šest lovorik.
 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE