Damjan Tratnik   19. september 2013
Trener Zenita je navdušen nad moštvom Atletica

Atletico je ekipa v vzponu

Trener ruskega Zenita Luciano Spalletti je bil po včerajšnji predstavi v Ligi prvakov poln hval na račun Atletica iz Madrida, katerega vidi kot ekipo v strahovitem vzponu.
SORODNE NOVICE
Bonucci se je sam vrgel na tla...
21.2.2019 | Evropski pokali
Kovač priznal zavlačevanje
21.2.2019 | Evropski pokali
Mlakar je v Madridu, Oblak pre...
21.2.2019 | Evropske lige
Allegri: Atletico je vajen tež...
21.2.2019 | Evropski pokali
Oblak: Za Ronalda ni posebne p...
21.2.2019 | Evropske lige
Simeone: Pokazal sem, da imamo...
21.2.2019 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Atletico iz Madrida je svoj povratek v Ligo prvakov,v katero se je uvrstil po odlični sezoni v španski La Ligi, obeležil z zanesljivo zmago proti ruskemu Zenitu in hitro potrdil domneve številnih, da bi lahko sodil v klub ekip, ki bi v letošnji sezoni v Ligi prvakov lahko igrale vidno vlogo. Trener Zenita Luciano Spaletti špansko moštvo zelo ceni in mu v letošnji sezoni napoveduje velike stvari.

"Hitro se vidi, da je Atletico v sijajni formi in da se trenutno nahaja v zelo dobrem momentumu. Njihovi igralci so odlično fizično pripravljeni. Vsi njihovi igralci so res odlični. Očitno je, da je Atletico ekipa v vzponu, saj imajo izjemni timski duh, zaradi katerega so tudi zmagali na tej tekmi,"
je povedal Spaletti.

Atletico tudi po odhodu prvega klubskega zvezdnika Radamela Falcaa v letošnji sezoni ne kaže znakov popuščanja. Četa Diega Pabla Simeoneja je v domačem prvenstvu na prvih štirih tekmah zbrala vseh 12 točk in si trenutno skupaj z Barcelono deli prvo mesto na lestvici.
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
OGLAŠEVANJE