Damjan Tratnik   3. november 2012
Brazilec Diego januarja nazaj na Calderon?

Atletico: Diego zopet aktualen

Zastopnik brazilskega zvezdnika Diega je potrdil vnovično zanimanje madridskega Atletica, ki želi januarja obuditi sodelovanje z nogometašem nemškega Wolfsburga.
SORODNE NOVICE
Iniesta bo dobil kip
23.10.2018 | Evropske lige
Mourinho o Realu in Ronaldu
23.10.2018 | Evropske lige
Thiago v Barceloni? To bi bilo...
23.10.2018 | Evropske lige
La Liga: Za konec bled remi
22.10.2018 | Evropske lige
Real Madrid: Kriza z velikim K
22.10.2018 | Evropske lige
Huth: El Clasico se mi gabi
22.10.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Madridski Atletico se je poleti trudil v svojih vrstah zadržati Brazilca Diega, ki je v minuli sezoni odigral pomembno vlogo ob slavju rdeče-belih v evropski ligi, a zaradi njegove zasoljene plače in visokih odškodninskih zahtev Wolfsburga Diegu ni preostalo drugega, kot da se vrne nazaj v Nemčijo. Čeprav je pri Wolfsburgu po odhodu Felixa Magatha zapihal nov veter, Diego nikoli ni tajil želja po tem, da bi še naprej branil barve madridskega kluba, po besedah njegovega zastopnika pa bi se mu želja lahko uresničila že v zimskem prestopnem roku.

"Diegov oče je prejel klic s strani Atletica. Wolfsburg ne preživlja najlepših časov, zato bi Diego v zimskem prestopnem lahko podpisal za Atletico. Njegovi družini je takšna zamisel zelo všeč," je povedal zastopnik nekdanjega nogometaša Porta in Werderja Jose Maria Martin ter dodal, da je prestopu še posebej naklonjen trener Atletica Diego Pablo Simeone.

"Simeone je glede tega vprašanja zelo vztrajen. Prepričan je, da bi imel z njim moštvo, ki se lahko poteguje za karkoli."
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 2
Starejši naprej | Novejši naprej
FCB 3.11.2012, 14:07 Prijavi komentar
academ to je res sam zdej ga bojo verjetno dobili ceneje
academ 3.11.2012, 11:01 Prijavi komentar
Diego bi bil češnja na torti letošnjega odlično vodenega in tudi sicer odličnega Atletika, ki bo po mojem do konca mešal štrene Barci in Realu v La ligi in ponovil uspeh v EL.Mož je takorekoč enojajčni dvojček s Falcaom, uveljavil se je kot play...Po peripetijah in incidentih, ki jih je povzročal v Wolsburgu, mu je bilo v Madridu v vsakem pogledu všeč, vendar...V večini lepih stvari poseže vmes hudič - tokrat v obliki velikih dolgov, ki grozijo, da se bo lepa pravljica kaj hitro končala. Predvsem moramo upoštevati ekonomsko-finančno stanje Španije kot celote, iz katerega hitro razberemo, da tudi največji miljenčki (Real Madrid...) ne bodo več prikrito financirani iz državne (mestne) malhe. To se bo slejkoprej poznalo na celotni La ligi, za Atlete pa se bojim, že v kratkem.
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE