Uredništvo    9. december 2016
Prenovljena podoba madridskega Atletica

Atleti na nov stadion z novim grbom

Madridski Atletico je na svečanem dogodku predstavil ime novega stadiona in prenovljen grb, ki ga bo začel uporabljati z začetkom sezone 2017/18.
SORODNE NOVICE
Simeone: Griezmannu bomo dovol...
15.12.2017 | Evropske lige
Napadalec Atletica mora garati
15.12.2017 | Evropske lige
Hebei nudi več kot Barca
15.12.2017 | Evropske lige
PSG z Oblaka na Donnarummo
15.12.2017 | Evropske lige
Cristiano? Včasih ne bi smel ....
15.12.2017 | Evropske lige
Ganso (še) noče iz Seville
15.12.2017 | Evropske lige

Klub, ki je v zadnjih petih letih globalno morda najbolj napredoval, je gotovo Atletico Madrid. Pod vodstvom Diega Simeoneja so colchonerosi postali resni kandidati za španski in evropski naslov in z izjemo lige prvakov osvojili vse, kar se v evropskem nogometu da osvojiti. Klub pa svoj razvoj z igrišča prenaša tudi drugam.

Kot ljubitelji španskega nogometa veste, Atleti na vzhodnem obrobju Madrida že nekaj let gradijo nov stadion, ki bo njihovo domovanje postal v začetku prihodnje sezone in tako zamenjal Vicente Calderon. Stadion La Peineta, kot je bilo zaenkrat neuradno ime objekta, pa je danes dobil tudi uradno, deloma sponzorsko ime. Po pogodbi med klubom in kitajskim podjetjem Dalian Wanda se bo stadion, ki bo sprejel 73.792 gledalcev, imenoval Wanda Metropolitano.

Prav tako pa so se pri Atleticu odločili za manjšo spremembo v njihovi grafični podobi. Grb kluba bo tako v prihodnji sezoni nekoliko spremenjen, gotovo pa bo to za navijače pomenilo manjšo spremembo, kot selitev z legendarnega Vicente Calderona na nov, modernejši objekt.

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE