Damjan Tratnik   14. april 2017
Fernando Torres svetuje svojemu zvezdnišemu soigralcu

Antoine, ni razloga za odhod

Napadalec Atletica iz Madrida Fernando Torres je pojasnil razloge, zakaj njegov superzvezdniški soigralec Antoine Griezmann poleti ne bi smel zapustiti madridskega kluba.
SORODNE NOVICE
Športnik leta: Jan Oblak na če...
13.12.2017 | Evropske lige
Barcelona prehiteva United za ...
13.12.2017 | Evropske lige
Mali katalonski derbi Gironi
11.12.2017 | Evropske lige
Celta bo v pol leta popeterila...
11.12.2017 | Evropske lige
Video: To zmore le Jan Oblak
10.12.2017 | Evropske lige
Zidane: Ronaldo je boljši, kot...
9.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Španski zvezdnik Fernando Torres je v svoji bogati karieri storil kar nekaj napak z nepremišljeni prestopi, zato je več kot ustrezen sogovornik v diskusijah, ki se tičejo prihodnosti njegovega zvezdniškega soigralca Antoina Griezmanna, kateremu številni poleti napovedujejo megalomanski prestop v vrste katerega od največjih klubov v Evropi.

Torres je v intervjuju za BBC poudaril prepričanje, da ima Griezmann v Madridu na voljo vse, da postane pravi šampion.

"Kam boš odšel, da bi izboljšal to, kar imaš pri Atleticu? Takih krajev je po svetu zelo malo. Upam, da bo pri nas ostal za vselej,"
je uvodoma povedal Torres, ki meni, da Griezmann nima nobenega športnega razloiga, da bi zamenjal klub.

"Normalno je, da najboljše mlade igralce na svetu želi kupiti vsak bogat klub. Lahko odideš marsikam, vendar lahko zelo redki ponudijo to, kar ponuja Atletico. Tukaj se lahko boriš za naslov španskega prvaka, za Ligo prvakov in Atletico je dandanes ena najbolj spoštovanih ekip v Evropi. Ni razloga za odhod,"
je povedal Torres, in pristavil. "Antoine ima cel svet v svojih rokah."

Torres se je ob tem dotaknil tudi svojega prestopa iz Atletica v Liverpool in pojasnil, zakaj se je kasneje odločil za selitev v London, ki je bila po mnenju številnih osrednja napaka njegove kariere.

"Bil sem v položaju, ko sem želel postati najboljši na svetu, zato sem iskal klub, pri katerem bi to lahko uresničil. Ko sem prišel v Liverpool, je bila situacija drugačna. Rafael Benitez je odšel, odšla sta tudi Javier Mascherano in Xabi Alonso, lastniki pa niso držali obljub. V Liverpoolu sem imel vse, a nato so trener in najboljši igralci začeli odhajati. Moral sem najti svojo pot. Nismo več gradili ekipe, ki bi zmagovala. Realnost je bila takšna, da se je situacija v Liverpoolu v zgolj šestih mesecih zelo spremenila."
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 4
Starejši naprej | Novejši naprej
Class of 92 15.4.2017, 13:57 Prijavi komentar
zakaj napaka? osvojil je ligo prvakov, ki je sicer verjetno ne bi nikoli.
holyx 15.4.2017, 07:02 Prijavi komentar
" V Liverpoolu sem imel vse, a nato so trener in najboljši igralci začeli odhajati. Moral sem najti svojo pot. Nismo več gradili ekipe, ki bi zmagovala. Realnost je bila takšna, da se je situacija v Liverpoolu v zgolj šestih mesecih zelo spremenila." in potem govori Grizmanu naj ostane v Atleticu? V katerem se dogaja enaka situacija in še bol se bo, ker nemorejo konkurirat finančno evropski eliti... Atletico se bori za naslove in boril se bo še naprej, osvojil nebo pa nič. Torej ta borba je bolj jalova, se ti bol splača v klub, ki gradi dalje in bo gradil dokler ne bo dosežen cilj in to je naslov, ne pa borba za naslov. LP
nananananananana 14.4.2017, 22:58 Prijavi komentar
To je bila napaka in to sam ve. Pa če prizna ali ne.
LeGenda77 14.4.2017, 21:06 Prijavi komentar
ne bi rekel, da je torres delal napake pri svojih prestopih (uvidel je, da v liverpoolu ni prihodnosti), je imel pa smolo s poškodbami in slabo formo
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE