Uredništvo    13. avgust 2012
Marotta: Juventus se zanima za Llorenteja

Juventus potrdil zanimanje

Beppe Marotta, športni direktor Juventusa, je potrdil zanimanje torinskega kluba za usluge španskega napadalca Fernanda Llorenteja, nogometaša Athletica.
SORODNE NOVICE
Piatek že piše zgodovino Milan...
17.2.2019 | Evropske lige
Serie A: Piatek je preporodil ...
16.2.2019 | Evropske lige
Besni navijači Interja kamenja...
16.2.2019 | Evropske lige
Marca razkriva, zakaj se je Re...
16.2.2019 | Evropske lige
Želi Italijane brez brad in te...
15.2.2019 | Evropske lige
Handanović ponosen na trak
15.2.2019 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Fernando Llorente je želja Juventusa. Govorica ni nova, jo je pa zdaj potrdil prvi kadrovnik torinskega kluba Beppe Marotta. Športni direktor Stare dame je v teh dneh vseskozi "na liniji" z Bilbaom, kjer igra Llorente in kjer o odhodu svojega napadalca ne poslušajo preveč radi. 

"Pogajamo se, vendar ni lahko. Athletic ga namreč noče prodati," razkriva Marotta, ki pa mu je morda uspelo nekaj vendarle storiti. Pri Athleticu so za danes sklicali tiskovno konferenco. Če Llorente želi oditi, ima v svojih rokah dejansko kar močne karte, z Athleticom ima pogodbo podpisano le še za eno leto, kar pomeni, da so Baski soočeni z nujnostjo prodaje v primeru, če Llorente pogodbe ne bo želel podaljšati. 
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 4
Starejši naprej | Novejši naprej
Pinturicchio 13.8.2012, 13:34 Prijavi komentar
@griksiflips, lahko bo igral v CL, UEFA je letos namreč omenjena pravila dopolnila z aneksom, da igralci, ki so igrali kvalifikacije za evropsko tekmovanje, lahko igrajo z novim klubom redni del tekmovanja v neistem razredu. Lp
juve123 13.8.2012, 13:28 Prijavi komentar
griksiflips-- Zadeva se je spremenila in če bo Juve kupil Liorenteja bo le ta lahko igral v Evropi.... Forza Liorente ;-)
JuventinoKrasic 13.8.2012, 13:28 Prijavi komentar
Upam da pride! To bi bil Top igralec da pride!! ;) sicer pa njegova cena je približno 20 miljonov€ in nebi nažalost smel igrat za Juve v ligi prvakov če je nastopil v kvalifikacijah .. Vendar js sem zvseeno za ta nakup!
griksiflips 13.8.2012, 12:52 Prijavi komentar
Juventus potrebuje TOP napadalca in Lloriente endvomno je. Je pa ena veliak težava kajti on je že igral za Bilbao v kvalifikacijah za ligo europe tako da mislim da nesme več igrat za drugi klub to sezono. Ali je liga europa in liga prvakok neki drugega in je lahko registriran za oba? To nevem mislim pa da je to poglavitnega pomena, kajti Juve sigurrno nebo kupil napadalca za 30mio.€ da bo igral lahko samo Serie A.
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE