Anže Zajič   25. maj 2015
Edy Reja ostaja na klopi Atalante

Še eno leto v Bergamu

Edy Reja, ki je bil pred leti tudi v igri za prevzem slovenske reprezentance, je Atalanto zadržal v prvi italijanski ligi, v zameno pa bo dobil novo pogodbo pri klubu iz Bergama.
SORODNE NOVICE
Milinković-Savić ni naprodaj!
16.1.2018 | Evropske lige
Juventus želi vse tri lovorike...
16.1.2018 | Evropske lige
Lisandro Lopez okrepil obrambo...
15.1.2018 | Evropske lige
Hamšik: Našim sanjam je ime sc...
15.1.2018 | Evropske lige
Če gre Nainggolan na Kitajsko,...
15.1.2018 | Evropske lige
Oblasti zanikale Berlusconijev...
13.1.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Potem ko si je Atalanta zagotovila obstanek v Serie A, je trener Edy Reja potrdil, da bo tudi v naslednji sezoni vodil klub iz Bergama. Italijanski strokovnjak slovenskih korenin je Atalanto prevzel marca, ko je zamenjal Stefana Colantuona, in več kot zadovoljil pričakovanja uprave. Klub je namreč spravil iz nevarnih vod ter na koncu s črno-modrimi zasedel 17. mesto, ki je še zadnje zagotovilo obstanek.
 
"Čeprav bi si želel, da bi bili na trenutke bolj pogumni in bolj zaverovani vase, pa sem zadovoljen s tem, kako nam je šlo, odkar sem tukaj. Moja prihodnost pri Atalanti je bila ves čas povezana z obstankom med elito. Ko sem prišel, smo se dogovorili, da bomo podaljšali pogodbo, če si bomo zagotovili obstanek. In ker nam je uspelo, lahko že potrdim, da ostajam v Bergamu," je potrdil 69-letnik iz Ločnika pri italijansko-slovenski meji.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE