Anže Zajič   25. maj 2015
Edy Reja ostaja na klopi Atalante

Še eno leto v Bergamu

Edy Reja, ki je bil pred leti tudi v igri za prevzem slovenske reprezentance, je Atalanto zadržal v prvi italijanski ligi, v zameno pa bo dobil novo pogodbo pri klubu iz Bergama.
SORODNE NOVICE
Alex Sandro: Nikoli nisem žele...
22.9.2018 | Evropske lige
Serie A: Inter gre po drugo le...
22.9.2018 | Evropske lige
Costa bo suspenz oddelal poško...
21.9.2018 | Evropske lige
Atalanta v nove izzive z Gaspe...
21.9.2018 | Evropske lige
Khedira izgubljen za Napoli
20.9.2018 | Evropske lige
Gilardino končuje uspešno kari...
20.9.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Potem ko si je Atalanta zagotovila obstanek v Serie A, je trener Edy Reja potrdil, da bo tudi v naslednji sezoni vodil klub iz Bergama. Italijanski strokovnjak slovenskih korenin je Atalanto prevzel marca, ko je zamenjal Stefana Colantuona, in več kot zadovoljil pričakovanja uprave. Klub je namreč spravil iz nevarnih vod ter na koncu s črno-modrimi zasedel 17. mesto, ki je še zadnje zagotovilo obstanek.
 
"Čeprav bi si želel, da bi bili na trenutke bolj pogumni in bolj zaverovani vase, pa sem zadovoljen s tem, kako nam je šlo, odkar sem tukaj. Moja prihodnost pri Atalanti je bila ves čas povezana z obstankom med elito. Ko sem prišel, smo se dogovorili, da bomo podaljšali pogodbo, če si bomo zagotovili obstanek. In ker nam je uspelo, lahko že potrdim, da ostajam v Bergamu," je potrdil 69-letnik iz Ločnika pri italijansko-slovenski meji.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE