Anže Zajič   20. julij 2013
Giulio Migliaccio v težavah zaradi bizarnega dogodka

S tankom čez avto in v težave

Italijanska nogometne zveza je odprla disciplinski postopek proti novemu članu Atalante Giuliu Migliacciu, ker je ta sodeloval pri zares bizarnem dogodku.
SORODNE NOVICE
Madonnina: Zamudniki, več sreč...
20.10.2018 | Evropske lige
Srbski veteran odžagan, bo kon...
20.10.2018 | Evropske lige
Serie A: Strelski dvoboj Ronal...
20.10.2018 | Evropske lige
Suso je bil dvakrat v skušnjav...
19.10.2018 | Evropske lige
Piatek: Ronaldo je najboljši v...
19.10.2018 | Evropske lige
Higuain: Juventus me je brcnil...
18.10.2018 | Evropske lige


Obstaja več načinov, kako se prikupiti navijačem svojega novega kluba, toda italijanski nogometaš Giulio Migliaccio je brez kančka dvoma pri tem občutno pretiraval. Dosedanji član Palerma je po izpadu slednjega iz Serie A prestopil v Atalanto, na prireditvi, ki jo je njegov novi klub organiziral na začetku priprav na novo sezono, pa je Migliaccio storil nekaj, kar sodi v rubriko saj ni res, pa je. Nogometaš je skočil kar na vojaški tank, nato pa s slednjim ob pomoči še nekaterih drugih zapeljal čez dva avtomobila - eden je bil v barvah Rome, drugi v barvah Brescie, oba sta tekmeca Atalante. Navijači, ki so bili priča dogodku, so bili sicer navdušeni, odgovorni v italijanskem nogometu pa ne toliko.

Italijanska zveza je proti 32-letniku sprožila preiskavo in ni nemogoče, da ga bodo celo kaznovali. Nekdanji mladi reprezentant svoje države se je sicer nemudoma opravičil, in sicer z besedami, da se na tem festivali v Bergamu že vrsto let vozijo naokoli s tankom, ter da ni vedel, da bodo zapeljali čez dva avtomobila. Hkrati je dodal, da je bil kot nogometaš vedno vzor mlajšim, da nikdar ni kršil pravil in da tudi zaradi tega upa, da mu bodo spregledali skozi prste.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE