Anže Zajič   14. junij 2011
Pri Birminghamu napovedali vojno Aston Villi

Zahtevali bodo odškodnino

Če bo želela Aston Villa za novega trenerja imenovati Alexa McLeisha, bo morala njegovemu dosedanjemu klubu Birmingham Cityju plačati visoko odškodnino.
SORODNE NOVICE
EPL: Barkley pokvaril Mourinho...
20.10.2018 | Evropske lige
Ibrahimović: Mourinha napadajo...
19.10.2018 | Evropske lige
Pereira razkril razlog za spor...
19.10.2018 | Evropske lige
Hazard: Lahko tudi končam pri ...
19.10.2018 | Evropske lige
Na pomolu nov prestop iz Liver...
19.10.2018 | Evropske lige
Sijajne novice za Jurgena Klop...
19.10.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Potem ko je Alex McLeish kar prek elektronske pošte sporočil, da odstopa z mesta trenerja, so se pri Birmingham Cityju odločili, da bodo nagajali tako Škotu kot tudi njegovemu menda bodočemu klubu, mestnemu tekmecu Aston Villi. McLeish naj bi odstopil prav zaradi ponudbe z Villa Parka, toda če se bo želel preseliti na drugo stran Birminghama, bo morala Aston Villa plačati mastno odškodnino. Pri Birmingham Cityju so namreč zavrnili trenerjevo odstopno izjavo, ker ima s klubom še veljavno pogodbo, ga lahko zapusti le ob plačilu primerne odškodnine. In slednjo je Birmingham City "navil" na kar 5,4 milijona funtov, kar je potrdil tudi vršilec dolžnosti predsednika kluba Peter Pannu.

Nekdanji trener Rangersov iz Glasgowa bi moral sicer na klopi modrih, s katerimi je v tej sezoni osvojil ligaški pokal, sedeti še dve leti in pol. A ker je klub izpadel iz Premier League, je po svoje logično, da ga je premamila ideja sedenja na klopi Aston Ville. Pa čeprav je s tem izjemno razhudil navijače Birmingham Cityja, ki mu skoka na drugo stran mosta seveda ne bi nikoli oprostili.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE