Damjan Tratnik   22. maj 2013
Stilian Petrov se vrača v svet nogometa

Sprejel ponudbo Ville

Nesrečni Stilian Petrov se je vrnil. V prihodnje sicer ne bo več nogometaš, je pa postal del strokovnega štaba rezervnega moštva Aston Ville, kjer je nazadnje igral.
SORODNE NOVICE
Odhod Ramseya bo velika izguba...
18.2.2019 | Evropske lige
United: Savdijski princ ne bo ...
18.2.2019 | Evropske lige
FA pokal: Wolves in Palace med...
17.2.2019 | Evropske lige
Manchester City lahko osvoji v...
17.2.2019 | Evropske lige
Mourinho je ustvaril nezdravo ...
17.2.2019 | Evropske lige
Guardiola: Žal mi je, ker Mahr...
16.2.2019 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Zaradi hude bolezni - pred časom je zbolel za levkemijo - je moral Stilian Petrov predčasno končati kariero, a to ne pomeni, da v prihodnje ne bo več služboval v nogometu. Ravno nasprotno, Petrov se je že vrnil, in sicer je sprejel ponudbo svojega nekdanjega kluba Aston Ville. 33-letnik bo na Villa Parku pomočnik, toda ne trenerju članske ekipe, pač pa bo del strokovnega štaba rezervnega moštva. S svojimi nasveti in znanjem bo pomagal trenerju Gordonu Cowansu.

"Zelo sem navdušen in rad bi se zahvalil vsem v klubu, ker so mi ponudili to priložnost," pravi nekdanji član Celtica, ki je za Aston Villo odigral 218 tekem, in dodaja: "V naslednjih mesecih se bom lotil študija, rad bi pridobil trenersko licenco. Verjamem, da mi bo še kako koristilo to, kar se bom naučil od Cowansa, ki ga cenim in spoštujem, saj je prava legenda Ville." Bolgar je pred kratkim sicer sporočil, da je za njim uspešen prvi del boja z boleznijo, toda čeprav so napovedi zdravnikov optimistične, bo moral še kar nekaj časa živeti ob pomoči raznoraznih zdravil.
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
Starejši naprej | Novejši naprej
retropil 22.5.2013, 19:01 Prijavi komentar
res nesrečno da je pri taki starosti zbolel za levkemijo.. ponavadi si po 20 letu nekako rešen pred to boleznijo :/ še vedno res upam da se pozdravi ter da doživi lepo visoko starost!
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE