Anže Zajič   23. september 2010
Nigel Reo-Coker zavrnil povabilo v reprezentanco Sierra Leoneja

Še vedno verjame v Anglijo

Vezist Aston Ville Nigel Reo-Coker je trenutno daleč stran od angleške reprezentance. Toda kljub temu še vedno verjame, zato je tudi zavrnil idejo, da bi oblekel dres Sierra Leoneja.
SORODNE NOVICE
Bezjak za zmago vodilne Jagiel...
23.9.2018 | Mednarodni nogomet
Partizan nadigral Zvezdo, na k...
23.9.2018 | Mednarodni nogomet
Polom Basla brez primere
23.9.2018 | Mednarodni nogomet
Kijevski Arsenal razočaral Rav...
23.9.2018 | Mednarodni nogomet
Luka Elsner je v Belgiji stabi...
23.9.2018 | Mednarodni nogomet
Švedska v pričakovanju tekme v...
23.9.2018 | Mednarodni nogomet
(foto: Getty Images)
Christian Cole, selektor reprezentance afriške države Sierra Leone, je želel svojo selekcijo oplemenititi s priznanim nogometašem iz angleške Premier League, a je Nigel Reo-Coker povabilo vljudno zavrnil. Vezist Aston Ville pravi, da še vedno verjame, da se lahko s svojimi igrami nekoč prebije v reprezentanco Anglije.

26-letnik se je rodil na Otoku, a njegove korenine izvirajo iz omenjene države. V Sierra Leoneju je med drugim kot otrok tudi preživel šest let, ko je njegov oče tam služboval kot zdravnik. Toda nato se je vrnil nazaj v London, pri Wimbledonu začel nogometno kariero, nato uspešno branil barve West Ham Uniteda in leta 2007 odšel v Birmingham. Medtem je med leti 2003 in 2007 odigral tudi kar nekaj tekem za mlade angleške selekcije.

"Počaščen sem zaradi vabila, toda v tem trenutku sem osredotočen zgolj in samo na Aston Villo, kjer želim postati standarden član prve enajsterice. Poleg tega še vedno verjamem v svoje možnosti, da nekoč zaigram za Anglijo. Še vedno sem namreč mlad in željan boja za mesto v angleški reprezentanci," pravi Reo-Coker, ki je s svojo odločitvijo še kako razočaral Nahima Khadija, predsednika nogometne zveze Sierra Leoneja: "Bil sem prepričan, da bo sprejel naše vabilo. Toda verjetno že ve, kaj je najbolje zanj. In verjetno je sprejel odločitev, s katero je v tem trenutku najbolj zadovoljen."
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE