Uredništvo    26. april 2016
Se obeta senzacionalen povratek?

Petrov se želi vrniti

Bolgarski vezist Stilian Petrov, ki je leta 2012 zbolel za akutno levkemijo, je po štirih letih pripravljen za povratek na nogometna igrišča. Aston Villi je na razpolago.
SORODNE NOVICE
V Liverpool se je zaljubil s p...
18.9.2018 | Evropske lige
Ivan Gazidis iz Arsenala v Mil...
18.9.2018 | Evropske lige
PSG se je poklonil žrtvam trag...
18.9.2018 | Evropske lige
Berti: Inter je malce boljši o...
18.9.2018 | Evropske lige
EPL: Brighton v sodnikovem dod...
17.9.2018 | Evropske lige
Sarri: Hazard lahko zabije 40 ...
17.9.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Navijače Aston Ville je leta 2012 pretresla tragična zgodba vezista Stiliana Petrova, ki je moral zaradi akutne levkemije nemudoma prekiniti kariero, v kateri je nazadnje celo opravljal vlogo kapetana moštva iz Birminghama. Petrova je čakala bitka z nevarno boleznijo, ki pa jo je z veliko truda prebrodil in danes, pri 36 letih, znova razmišlja o tem, da bi profesionalno igral nogomet. Petrov je že v letošnji sezoni pomagal mladinskem moštvu Aston Ville, v pogovoru za Daily Mail pa je senzacionalno razkril, da je v prihodnji sezoni članskemu moštvu pripravljen pomagati v drugi angleški ligi.

"Odločil sem se, da bom znova igral nogomet na višji ravni. Zelo sem vznemirjen. Ljudje bodo veliko spraševali in imeli veliko pomislekov. Trdno verjamem v to, da se ti bo trdo delo povrnilo in da boš potem bolje kljuboval vsem izzivom. Trenutno je moje fizično stanje že zelo podobnemu tistemu iz časov tik pred upokojitvijo. Rad bi znova igral za Aston Villo in igranje za Villo je moja prioriteta," je povedal Petrov.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE