Anže Zajič   19. julij 2013
Christian Benteke ne bo zapustil Aston Ville

Ostal in podaljšal

Belgijski reprezentančni napadalec Christian Benteke vendarle ne bo zapustil Aston Ville. Po pogovoru s trenerjem Paulom Lambertom si je premislil in hkrati podpisal novo pogodbo.
SORODNE NOVICE
Coutinho: Boljši sem zaradi Kl...
12.12.2017 | Evropske lige
Giroud: Morda bi moral zapusti...
12.12.2017 | Evropske lige
Mourinha ne kritizirate, ker i...
12.12.2017 | Evropske lige
Chelsea v Huddersfieldu lovi U...
12.12.2017 | Evropske lige
BBC je okronal Mohameda Salaha
11.12.2017 | Evropske lige
Guardiola: Zmagali smo, ker sm...
11.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Čeprav je Christian Benteke pred dnevi od vodstva Aston Ville zahteval prestop drugam, si je reprezentant Belgije že premislil. Še več, ne samo, da noče več zapustiti kluba iz Birminghama, s slednjim je podpisal tudi novo pogodbo, in sicer vse do leta 2017. Benteke je v minuli sezoni, ki je bila njegova prva v Angliji, blestel v napadu Aston Ville, zabil 23 golov in bil prvi strelec kluba s štadiona Villa Park. Posledično so se zanj ogreli številni, toda po tehtnem premisleku se je nekdanji član Genka, Standarda, Kortrijka in Mechelena odločil, da ne bo zamenjal delodajalca.

"Temeljito in resno sva se pogovorila o njegovi prihodnosti. Dal sem mu vedeti, da bo zanj najbolje, če bo ostal pri nas. Za njim je odlična prva sezona, na tem pa seveda lahko gradi in si postavi temelje za še boljše nadaljevanje. Vzel si je čas za premislek in jasno je, da sem navdušen, ker se je odločil, da bo ostal. Za nas je to izreden bonus, prepričan pa sem, da so navdušeni tudi vsi naši navijači," zadovoljstva ne skriva trener Ville Paul Lambert.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE