Damjan Tratnik   11. avgust 2010
Lastnik Aston Ville o odhodu trenerja

O'Neill ni videl prave vizije

Lastnik angleške Aston Ville Randy Lerner pravi, da je dolgoletni trener Martin O'Neill odšel, ker se z vodstvom kluba ni več strinjal glede usmeritve v prihodnosti.
SORODNE NOVICE
Šok: O'Neill odstopil
9.8.2010 | Evropske lige
Prodaja Wembleyja ne gre po na...
18.10.2018 | Evropske lige
Sadio Mane opravil z operacijo...
17.10.2018 | Evropske lige
Lovren visoko na listi velikan...
17.10.2018 | Evropske lige
"Tudi Messi bi se mučil v Manc...
17.10.2018 | Evropske lige
Kloppa skrbijo kar štirje pome...
16.10.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Martin O'Neill je pred dnevi po štirih letih zapustil trenerski stolček Aston Ville, ki se je pod njegovim vodstvom ustoličila v zgornji polovici angleškega nogometa. Nekajkrat se je uvrstila celo v evropske pokale, tradicionalno pa je za razliko od svojih tekmecev prisegala na otoške nogometaše. Navzven uspešna zgodba vendarle ni bila brez napak – O'Neill je podal nepreklicno odstopno izjavo, angleški mediji pa so špekulirali, da se je za ta korak odločil zato, ker naj bi to poletje ostal brez Jamesa Milnerja, ki naj bi se tako kot pred letom dni Gareth Barry preselil k Manchester Cityju. Posredno je to priznal tudi lastnik kluba, Američan Randy Lerner.

"Mislim, da razlog za njegov odhod tiči v tem, da nismo več delili skupne vizije glede prihodnjega razvoja tega kluba. Ne bi se rad preveč poglabljal v podrobnosti, saj bi s tem v moštvo vnesli še več nemira. Njegov odhod ne bo spremenil procesa rasti kluba in še vedno bomo poslovali v skladu z sredstvi, ki jih imamo na voljo. Kratkoročno želimo podpreti začasnega trenerja Kevina MacDonalda, prav tako pa bi radi čim prej razrešili zgodbo z Jamesom Milnerjem in Manchester Cityjem," je povedal Lerner.

Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
OGLAŠEVANJE