Uredništvo    16. september 2013
Danski reprezentant je staknil hudo poškodbo kolena

Nesreča branilca Aston Ville

Obetavni danski branilec Jores Okore, ki se je poleti z velikimi upi podal k angleški Aston Villi, bo zaradi poškodbe kolenskih vezi izgubil celotno sezono.
SORODNE NOVICE
Chelsea slavil v Huddersfieldu
12.12.2017 | Evropske lige
Coutinho: Boljši sem zaradi Kl...
12.12.2017 | Evropske lige
Giroud: Morda bi moral zapusti...
12.12.2017 | Evropske lige
Mourinha ne kritizirate, ker i...
12.12.2017 | Evropske lige
BBC je okronal Mohameda Salaha
11.12.2017 | Evropske lige
Guardiola: Zmagali smo, ker sm...
11.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
V Slonokoščeni obali rojeni branilec Jores Okore se je pred pričetkom letošnje sezone v Aston Villo preselil s slovesom enega najbolj nadarjenih mladih nogometašev na Danskem, kjer je navkljub rosnim 21 letom v majici državne reprezentance zbral že sedem nastopov. Okore, ki je bil član tedanjega danskega prvaka Nordsjaellanda, je po prestopu hitro pričel igrati precej pomembno vlogo v obrambnih vrstah Aston Ville, njegov nagel napredek pa je brutalno zaustavila poškodba, ki jo je staknil minuli konec tedna na prvenstveni tekmi proti Newcastle Unitedu.

Okore je po trku z napadalcem Newcastla Loicom Remyjem na nosilih zapustil igrišče, zdravniški pregledi pa so pokazali, da je utrpel hudo poškodbo kolenskih vezi, zaradi katerih je po vsej verjetnosti že sklenil z nastopi v letošnji sezoni. Po besedah zdravniške službe Aston Ville ga čaka najmanj devet mesecev prisilnega počitka, kar v najboljšem primeru pomeni, da bi se na igrišča lahko vrnil junija prihodnje leto.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE