Damjan Tratnik   6. julij 2012
Stilian Petrov okreva in čaka na boljše čase

Najhuje je mimo

Nesrečni bolgarski nogometaš Stilian Petrov, ki je zaradi akutne levkemije lani preživljal najhujše mesece svoje življenja, pravi, da je najhujše obdobje že za njim.
SORODNE NOVICE
De Gein agent ogroža dogovor z...
19.2.2019 | Evropske lige
Abramovič bo Sarriju dal še Ma...
19.2.2019 | Evropske lige
FA pokal: Znova zahteven žreb ...
19.2.2019 | Evropske lige
Ole: To je velika zmaga za Uni...
19.2.2019 | Evropske lige
Sancho? Seveda ga je Liverpool...
19.2.2019 | Evropske lige
Z Mauriziom Sarrijem je konec
19.2.2019 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Kapetan Aston Ville Stilian Petrov je v zadnjih mesecih preživljal težke čase, zaradi katerih je nadaljevanje njegove nogometne kariere postavljeno pod velik vprašaj. 33-letnemu Bolgaru so zdravniki lani ugotovili akutno levkemijo, zaradi katere je moral nogomet takoj postaviti ob stran in se podati na precej pomembnejšo bitko. Bolgar je pred dnevi obiskal svoje klubske soigralce in dejal, da je najhujše obdobje po začetnem šoku za njim.

"Zavedam se, da potrebujem čas in da bom moral biti potrpežljiv. Hvala vsem, ki ste mi stali ob strani in mi pomagali premagati to bolezen, še posebej pa bi se rad zahvalil zdravnikom, ki so zares opravili sijajno delo. Vse besede podpore mi pomenijo veliko in tako se lažje prebijam skozi ta čas. Pred menoj je še nekaj kemoterapij, a najtežji del je za mano in zdaj moram počakati na rezultate,"
je povedal Petrov.

 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 3
Starejši naprej | Novejši naprej
Dinho8O 6.7.2012, 17:09 Prijavi komentar
retropil To pa zato,ker športniki so ves čas pod nadzorom strokovnjakov in razne krvne preiskave ugotovijo npr. raka v začetni fazi,ne pa takrat ko je že razširjen po celem telesu.
retropil 6.7.2012, 15:38 Prijavi komentar
sicer res vsa čast, super novica, ampak a ni čudno, da "znanim" vedno uspe se pozdravit, medtem ko "navadni" smrtniki vse prepogosto umirajo...
Dinho8O 6.7.2012, 15:21 Prijavi komentar
Pri mnogih se je začelo najhujše,ko so že mislili,da gre na bolje.Upam,da ni res,upam vse najboljše!
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE