Anže Zajič   3. januar 2014
Libor Kozak v tej sezoni ne bo več igral

Na operacijo zlomljene noge

Sezona 2013/14 se je za Liborja Kozaka že končala. Napadalec iz Češke bo moral na stranskem tiru preživeti več mesecev, potem ko si je na treningu zlomil nogo.
SORODNE NOVICE
Chelsea brez prestopov do pole...
22.2.2019 | Evropske lige
Rešil ga je popivanja
22.2.2019 | Evropske lige
Roma želi odrešiti Sarrija
22.2.2019 | Evropske lige
Angleška zveza kaznovala Klopp...
22.2.2019 | Evropske lige
Arsenal prvič po devetih letih
22.2.2019 | Evropske lige
Bo Premier League vodil Španec...
21.2.2019 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Zgodi se tudi to - Libor Kozak iz Aston Ville se je težje poškodoval na treningu. Tam štarti ponavadi niso tako ostri kot na tekmah, a napadalec je bil vseeno deležen enega, ki mu je uničil sezono. Na 24-letnika je štartal Ciaran Clark, sprva se je zdelo, da gre za nedolžno zadevo. Toda kaj hitro je postalo jasno, da gre za grdo poškodbo, Kozak si je namreč zlomil nogo. Danes ga čaka operacija, nato pa dolgo okrevanje. Čeh v tej sezoni ne bo več igral, na stranskem tiru bo preživel več mesecev.
 
"Kozak je staknil hudo poškodbo, to je za nas hud udarec. Štart je bil povsem nedolžen, sprva sem mislil, da sta s Clarkom zgolj zadela s kopačkami. Libor se sploh ni oglasil, toda ko smo videli 'posledico', nam je takoj postalo jasno, da gre za resno zadevo," je pojasnil trener Aston Ville Paul Lambert. Slednji ima sedaj nemalo skrbi, Christian Benteke namreč ni povsem "fit". Zato se zna zgoditi, da bo klub iz Birminghama v januarju poskušal dobiti novega napadalca. Kozak se je sicer na Villa Park preselil poleti, ko ga je Lazio prodal za 7 milijonov funtov. 192 centimetrov visoki nogometaš je doslej za Villo odigral 15 tekem in zabil 4 gole.
 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE