Damjan Tratnik   9. julij 2011
Nigel Reo-Coker razočaran nad Aston Villo

Izvedel je na dopustu

Dosedanji kapetan Aston Ville Nigel Reo-Coker ne more skriti razočaranja, ker ga vodstvo kluba iz Birminghama ni niti obvestilo, da nanj ne računa več.
SORODNE NOVICE
Bo Premier League vodil Španec...
21.2.2019 | Evropske lige
Mane je podoživel grozoto s te...
21.2.2019 | Evropske lige
Fellaini: Ne, res nisem na Kit...
21.2.2019 | Evropske lige
Emery: Ozil odloča, kaj bo sto...
21.2.2019 | Evropske lige
Ederson brez ene same obrambe
21.2.2019 | Evropske lige
Pri Tottenhamu so se razveseli...
21.2.2019 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Angleški nogometaš Nigel Reo-Coker je minulo sezono končal celo kot kapetan Aston Ville, kljub temu pa se upravi kluba iz Birminghama ni zdelo vredno, da bi 27-letnika vsaj osebno obvestili, da nanj ne računajo več. Vezist si trenutno išče novega delodajalca, potem ko mu je pogodba z Aston Villo potekla, nove pa niso podpisali. Zanj naj bi se sicer zanimali Liverpool, Arsenal in Manchester City, toda zaenkrat ni dobil še nobene ponudbe, zaradi česar se spogleduje celo s tem, da bi zapustil Anglijo.

"Preden je Gerard Houllier zbolel in zapustil klub, mi je dejal, da se želi pogovoriti z menoj o podaljšanju sodelovanja. Po koncu sezone so pri Aston Villi nato vsi pozabili name, nikoli se nismo usedli za isto mizo in pogovorili. Nato pa sem odšel na dopust in sredi uživanja začel dobivati sporočila prek mobilnega telefona, kako so se mi zahvalili za sodelovanje, kako name ne računajo več. Bil sem razočaran, mislim, da bi mi lahko izkazali vsaj malce več spoštovanja," pravi nekdanji nogometaš Wimbledona in West Ham Uniteda, ki ne bi imel nič proti, če bi odšel - recimo - v Nemčijo: "Zame se začenja novo poglavje. Rad bi igral za klub, ki bi se boril za lovorike - ali na tujem ali v Premier League. Imam ponudbe iz Evrope, ki sem jih vzel zelo resno."
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 2
Starejši naprej | Novejši naprej
gape25 9.7.2011, 11:27 Prijavi komentar
To pa je odnos klub-igralec...
avn5 9.7.2011, 11:05 Prijavi komentar
drugače kapetan je stylian petrov
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE