Miran Zore   31. januar 2011
Znova se bo selil

Ireland v Newcastle United

Stephen Ireland bo skušal pomiriti navijače Newcastle Uniteda, ki že objokujejo odhod talentiranega Andyja Carrolla. K Srakam se seli kot posojen nogometaš Aston Ville.
SORODNE NOVICE
Dobri stari Jose Mourinho
20.10.2018 | Evropske lige
EPL: Barkley pokvaril Mourinho...
20.10.2018 | Evropske lige
Ibrahimović: Mourinha napadajo...
19.10.2018 | Evropske lige
Pereira razkril razlog za spor...
19.10.2018 | Evropske lige
Hazard: Lahko tudi končam pri ...
19.10.2018 | Evropske lige
Na pomolu nov prestop iz Liver...
19.10.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Kdor podrobno spremlja angleško Premier League, verjetno dobro pozna Stephena Irelanda. Gologlavi nogometaš sredine igrišča, ki zna biti precej ofenzivno naravnan, namreč res nima sreče. Pri Manchester Cityju je dobro igral še pred prihodom novih lastnikov, praktično zrasel je pri tem klubu. A ko so bogati arabski lastniki v klub pripeljali drage okrepitve, za Irelanda v začetni enajsterici Manchester Cityja preprosto ni bilo več prostora. Da ne bi stagniral, je odšel v Aston Villo, kamor je pravzaprav moral oditi, saj je bil vključen v posel z Jamesom Milnerjem, ki je odšel v drugo smer.

A tudi pri Villi mu ni bilo z rožicami postlano. Nikakor se ni uspel ustaliti, zato ne čudi, da je januar izkoristil za menjavo okolja. Čakal je vse do konca prestopnega roka, a zdaj se mu je želja le uresničila. Do konca letošnje sezone bo namreč kot posojen nogometaš Aston Ville igral za Newcastle United. Morda bodo pri Srakah, za razliko od Cityja in tudi Aston Ville, bolj cenili njegov prispevek. Da zna igrati, dobro podajati in tudi zadeti, je v preteklosti Ireland namreč že večkrat dokazal.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 2
Starejši naprej | Novejši naprej
molekinho 1.2.2011, 02:02 Prijavi komentar
očitno bo on špico špilal.
Toopnx 31.1.2011, 23:38 Prijavi komentar
Glede nato za koliko denarja so prodali Carrolla, pomoje navijači nič kaj preveč ne objokujejo ;)
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE