Damjan Tratnik   7. marec 2015
Tim Sherwood pripeljal legendarnega Bolgara

Inspiracija bo Petrov

Aston Villa se krčevito bori za obstanek v prvi angleški ligi, trener Tim Sherwood pa upa, da bo igralcem kot navdih služil novi član njegovega štaba - legendarni Stilian Petrov.
SORODNE NOVICE
Mourinho je ustvaril nezdravo ...
17.2.2019 | Evropske lige
FA pokal: City zlahka v četrtf...
16.2.2019 | Evropske lige
Guardiola: Žal mi je, ker Mahr...
16.2.2019 | Evropske lige
Za sarkastičen aplavz sodniku ...
16.2.2019 | Evropske lige
Dvojni udarec za Manchester Un...
15.2.2019 | Evropske lige
Ekspresni dvig plače za Korejc...
15.2.2019 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Tim Sherwood bo poskušal zadržati Aston Villo v Premier League, pri delu pa mu bo v prihodnje pomagal tudi Stilian Petrov. Gre za legendarnega nekdanjega vezista, enega najboljših nogometašev iz Bolgarije vseh časov, ki ima za seboj hudo bitko za življenje. Ko je bil še profesionalni nogometaš, je zbolel za rakom, napovedi zdravnikov niso bile ravno optimistične. Toda nekdanji kapetan Aston Ville se ni dal. Bitka je bila ogorčena in zahtevna, a jo je na koncu dobil. Sedaj je zdrav in spet dejaven v nogometu, postal je član strokovnega štaba Aston Ville.
 
"Kar je prestal Petrov, je bila bitka za življenje. Zrl je smrti v oči, a se ni predal. To mu je spremenilo življenje, nogomet pa seveda ni bitka za življenje. Glede na vse to in tudi na vse, kar mu je uspelo v nogometni karieri, ga lahko naši igralci vsekakor gledajo z občudovanjem in jim lahko služi kot navdih. Nismo ga pripeljali, da bi bil maskota, prišel je, da bi nam pomagal. In resnično mislim, da nam lahko," je prepričan Sherwood, ki s klubom iz Birminghama na lestvici EPL zaseda 17. mesto.
 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE