Damjan Tratnik   22. marec 2011
Nič ne bo z odhodom

Houllier uživa polno podporo

Navijači so ga že odpisali, vendar Gerard Houllier še vedno uživa polno podporo vodstva Aston Ville. Poraz proti Wolverhamptonu ga ne bo stal službe.
SORODNE NOVICE
Conte: Neporaženi smo, a imamo...
21.1.2018 | Evropske lige
Klopp: Liverpool nikoli ne bi ...
21.1.2018 | Evropske lige
EPL: Favoriti do novih zmag
20.1.2018 | Evropske lige
Brighton z Locadio podrl prest...
20.1.2018 | Evropske lige
Klopp: Prvi vratar je zdaj Lor...
20.1.2018 | Evropske lige
Emerson Palmieri nova želja Ch...
20.1.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Po koncu tekme proti Wolverhamptonu, ki jo je Aston Villa nepričakovano izgubila (0:1), so nekateri navijači Aston Ville zahtevali trenerjevo glavo. Gerard Houllier preprosto ni "mesija", ki bi Villo lahko popeljal med najboljše angleške klube in trenutna uvrstitev Ville, ki je v Premier League trenutno šele na 14. mestu in se odkrito bori za obstanek med elito, to dokazuje. A Houllier vseeno uživa polno podporo vodstva kluba. Izvršni direktor kluba Paul Faulkner namreč pravi, da Francoz ni ogrožen.

"Najbolje je, če želimo biti uspešni, da vztrajamo s Houllierjem," je dejal Faulkner. Lastnik Aston Ville, Američan Randy Lerner, sicer vietnamski vojni veteran, pa dodaja: "Ko so moji borci odšli v boj, se niso borili za svojega poveljnika, temveč zase. Od igralcev pričakujem enako. Nasprotnikom moramo izprašiti riti!"

Aston Villa je zadnje tri prvenstvene tekme izgubila. Pred že omenjenim Wolverhamptonom sta Villo porazila še Bolton (3:2) in Manchester City. Ker je izgubila kar nekaj točk, se Villa zdaj, kot že rečeno, bori za obstanek v ligi. V spodnjem delu prvenstvene razpredelnice so razlike med klubi zelo majhne. Villa ima na 14. mestu denimo 33 točk, zadnjeuvrščeni Wigan pa 30. Vse je torej, kar se izpada oziroma obstanka tiče, še odprto.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE