Uredništvo    12. oktober 2016
Kandidat za angleškega selektorja bo treniral v drugi ligi

Bruce bo reševal Villo

Stari trenerski maček Steve Bruce, ki je bil večkrat omenjan kot potencialni novi selektor Anglije, bo svojo trenersko kariero nadaljeval na klopi drugoligaške Aston Ville.
SORODNE NOVICE
Chelsea hoče Andyja Carrolla
17.1.2018 | Evropske lige
Mourinho bo podpisal do 2021
17.1.2018 | Evropske lige
Aubameyang in Mkhtarjan skupaj...
17.1.2018 | Evropske lige
Nočem niti izgovoriti imena Ry...
17.1.2018 | Evropske lige
Liverpool bo Grujića poslal na...
16.1.2018 | Evropske lige
Conte: Sanchez? Mislim, da ne
16.1.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Letošnja krivulja sezone Aston Ville jasno kaže na to, kako peklenski je ponavadi padec prvoligašev v razburkane vode druge angleške lige oziroma Championshipa. Evropski prvaki iz leta 1982 so po izpadu dobili novega kitajskega lastnika, angažirali nekdanjega zmagovalca Lige prvakov Roberta Di Mattea in za drugoligaške razmere močno okrepili svoje moštvo, rezultat pa je milo rečeno katastrofalen, saj po enajstih krogih Villa na lestvici zaseda šele devetnajsto mesto z zgolj eno zmago, kar sedmimi remiji in tremi porazi.

Vodstvo kluba je Di Mattea že odpustilo, njegovo delo pa bo nadaljeval 55-letni Steve Bruce, ki je pred pričetkom letošnje sezone zapustil klop Hull Cityja. Bruce je bil v tistem času resen kandidat za prevzem vodenja izbrane vrste, ki ga je nato angleška nogometna zveza podelila Samu Allardyceu, njegovo ime pa je v medijih znova krožilo v zadnjem času, ko angleška FA znova išče novega poveljnika članske izbrane vrste.

To se z gotovostjo ne bo zgodilo, saj vsi osrednji otoški mediji poročajo, da bo Aston Villa Bruca, sicer nekdanjega branilca Manchester Uniteda, že danes uradno naznanila kot novega trenerja moštva.

Trenerski stolček Aston Ville je v zadnjem letu dni najbolj nestanoviten v angleškem nogometu, saj se je od oktobra leta 2015 na njem zamenjalo že pet trenerjev - Tim Sherwood, Kevin MacDonald, Remi Garde, Eric Black in nazadnje Roberto Di Matteo, ki je službo v klubu iz Birminghama izgubil po vsega 124 dneh.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE