Anže Zajič   3. avgust 2015
Aston Villa išče novega napadalca

Bo vrzel zapolnil Berbatov?

Trenutno brezposelni bolgarski nogometaš Dimitar Berbatov bi se lahko vrnil v Anglijo. Dosedanjega napadalca Monaca naj bi v svoje vrste resno vabila Aston Villa.
SORODNE NOVICE
Ibrahimović: Mourinha napadajo...
19.10.2018 | Evropske lige
Pereira razkril razlog za spor...
19.10.2018 | Evropske lige
Hazard: Lahko tudi končam pri ...
19.10.2018 | Evropske lige
Na pomolu nov prestop iz Liver...
19.10.2018 | Evropske lige
Sijajne novice za Jurgena Klop...
19.10.2018 | Evropske lige
Prav je, da Tottenham ni kupov...
19.10.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Potem ko je Aston Villa prodala Christiana Bentekeja v Liverpool, se je znašla pred odgovorno nalogo - zapolniti mora vrzel v napad. Denarja ima dovolj, izbira pa je, kakršna je. Najboljši napadalci so za klub iz Birminghama več ali manj nedosegljivi, a ni vraga, da bodo nekoga že pripeljali na Villa Park. Zna pa se zgoditi, da bo novi napadalec pri Aston Villi postal kar Dimitar Berbatov.
 
"Lahko potrdim, da je prišlo do pogovorov, toda kaj več v tem trenutku ne morem razkriti," je obelodanil Stilian Petrov, eden od pomočnikov trenerja Aston Ville Tima Sherwooda. Bolgar je glede svojega rojaka še pristavil: "Gre za precej nervozno obdobje, in za Berbatova in za njegovega agenta in za Villo. Toda uprava slednje je tista, ki bo sporočila, če bo karkoli za sporočiti." Že 34-letni Berbatov je prost nogometaš brez pogodbe, potem ko se je razšel z Monacom. V preteklosti je že igral v Angliji, bil je član Tottenhama, Manchester Uniteda in Fulhama.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE