Uredništvo    28. november 2012
Pri Aston Villi nad Darrenom Bentom še niso povsem obupali

Bent še ni odpisan

Pregrešno dragi Darren Bent je povsem razglašen. A če bo trdo delal in se maksimalno potrudil, ga pri Aston Villi ne bodo odpisali, trdi trener Paul Lambert.
SORODNE NOVICE
Liverpool bo Grujića poslal na...
16.1.2018 | Evropske lige
Conte: Sanchez? Mislim, da ne
16.1.2018 | Evropske lige
Shaw za povratek hvali Mourinh...
16.1.2018 | Evropske lige
Prestop Sancheza odvisen od Ar...
16.1.2018 | Evropske lige
Walcott pred vrati Evertona
16.1.2018 | Evropske lige
Mourinho: Imamo možnosti za Sa...
16.1.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Kar 24 milijonov angleških funtov je bil težak prestop Darrena Benta iz Sunderlanda v Aston Villo. Pri klubu iz Birminghama so z Bentom želeli dolgoročno rešiti svoje težave v napadu, kar pa se ni zgodilo. Bent je namreč povsem razočaral, trenutno pa ga sploh ni v načrtih trenerja Paula Lamberta. Na zadnji tekmi proti Readingu Bent ni prišel niti do klopi za rezervne nogometaše, toda Lambert kljub temu, da je Bent veliko razočaranje, izkušenega napadalca še ni povsem odpisal.

"Trdo mora delati, dobro mora trenirati. Saj ne gre za to, da bi znova izumili kolo. V nogometu je to pač treba razumeti. Dobro mora igrati, na koncu pa bo odločitev moja. Vsi v klubu morajo garati in dajati vse od sebe," pravi Lambert. 

Lambert v napadu Ville raje koristi Christiana Bentekeja. Mladi Belgijec ga navdušuje: "Super je. Za nekoga, ki je star komaj 22 let, igra fantastično."

Bent pa... Devet odigranih tekem in dva dosežena zadetka je nedvomno manj od pričakovanj. Čas pa se izteka.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE